Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így bírd tovább a legromantikusabb pillanatokat

A korai magömlés kutatások szerint a férfiak körülbelül 20-30 százalékát érinti, azonban tekintve, hogy ez egy elég kényes téma, ez a szám ennél legfeljebb csak több lehet. Rengeteg ember él szorongásban, mert nem mer segítség után fordulni, és ez nagy mértékben károsíthatja párkapcsolatán kívül a közérzetét is. Leggyakoribb oka pszichés eredetű, így kezelése teljes mértékű belső elfogadást és elkötelezettséget igényel.

Ha megvan bennünk az akarat, és képesek vagyunk szembenézni magunkkal, akkor szakember felkeresése után, partnerünk webáruházában számos termék közt válogathatunk, amelyek a sikerhez vezető úton segítenek át.

vitaliman_pszichologus

A megfelelő kezelés

A megfelelő kezelés elengedhetetlen, annak érdekében, hogy változást lehessen elérni. Szexuális terápia, pszichoterápia és segédtermékek együttese szokta jelenteni a megoldást a legtöbb embernél. Gyógyszeres kezelés előtt minden esetben szakemberi jóváhagyás szükséges, azonban megtalálhatók egyes termékek, amelyek használata kockázatmentesnek tekinthető. A legfontosabb, hogy minden esetben végezzünk megfelelő kutatást, és csak abban az esetben próbáljunk ki valamit, ha meggyőződtünk biztonságosságáról. A megfelelő forrás elengedhetetlen aspektus annak érdekében, hogy biztosan azt kapjuk, és olyan minőségben, amiért valójában fizettünk.

pszicologus_delay

Segítséget nyújtó termékek

A választék jelen esetünkben is meglehetősen széles, a különböző krémektől a kapszulákig szinte minden megtalálható, azonban kifejezetten ilyen problémához ajánlott óvszer is létezik. A gélek, krémek, spray-k érzéstelenítő hatással késleltetik az ejakulációt, míg a tabletták növényi kivonatokat tartalmaznak, és étrendkiegészítőként hosszútávon szedhetők. A korai magömlés szervi okai mellett a stressz által kiváltott problémák ellen is segíthetnek, ezzel elősegítve a feszültség legyőzését. Ezen felül megtalálhatók az úgynevezett késleltető kövek is, amik többszöri használatra is alkalmasak. Vizes kézzel, miután megdörzsöltük a követ, krémekhez hasonlóan alkalmazzuk a nemiszerv felületén, majd száradás után mossuk le.

Ha úgy érzed itt az ideje a változásnak, diszkréciót szem előtt tartva kínál lehetőséget partnerünk, hogy anélkül tudd megtalálni a neked megfelelő terméket, hogy közben egy percig is rejtegetned kelljen mások előtt kosarad tartalmát.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem