Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Homokszűrős vízforgató a tiszta medencéért.

Egy medence vásárlása a családi ház kertjébe nagyszerű választás lehet a meleg nyári hónapok időszakában. Kellemes időtöltést biztosít családunk és barátaink körében. Még a gyermekek is szívesebben teszik le technikai eszközeiket (xbox, telefon, tablet) és szívesen csobbannak, úsznak nagyokat az újdonsült medencében. Összehozza a család apraja-nagyját, s számtalan örömet nyújt a családnak, kellemes kikapcsolódást. Ám mielőtt medence vásárlásra adnád a fejed, nem árt tisztában lenni azzal, hogy rendkívül sok figyelmet igényel tisztán tartás tekintetében. A folyamatos higiénikus, tiszta víz érdekében elengedhetetlen feladat a medence vizének forgatása. Cikkünkben a szivattyubolt.hu webshopjának segítségével szeretnénk bemutatni nektek a homokszűrős vízforgató rendszert, amely folyamatosan tiszta medencét fog eredményezni számunkra, használata nélkül a víz algásodni fog, valamint nem teszi lehetővé a vegyszerezést ezért nagyon gyorsan használhatatlanná fog válni. 

A homokszűrős vízforgató rendszer egy olyan eszköz, amelyet elsősorban medencéhez, vagy spa medencék vizének tisztítására használnak. Maga a tisztító rendszer három részből tevődik össze: a homokszűrő tartályból, valamint szivattyúból és egy vezérlőegységből. Működésének lényege, hogy a benne található homokszűrő tartály homokot tartalmaz, amely szűrőanyagként szolgál. A szennyezett víz ezen a tartályon keresztül beáramlik és homok szűrőként fog működni, s így eltávolítja a vízből a szennyeződéseket, mint az apró leveleket, a hajszálakat, sőt még az apró részecskéket is. A szivattyú biztosítja a víz áramlását folyamatosan a homok szűrő rendszeren keresztül, valamint fenn tart egy állandó nyomást, hogy maximálisan hatékony legyen a szűrési művelet. A vezérlőegység irányítja a szűrő rendszert. Általában magától, automatikusan állítja be a szivattyúnak a sebességét, és a szűrések ciklusát, így jelentősen csökkenti a karbantartási feladatokat. Rendkívül hatékony, megbízható és könnyen karbantartható medence kiegészítő termék, amely segíti a medence egészséges környezetét fenntartani. 

A tisztító rendszer elemeit természetesen külön-külön is megvásárolhatjuk, s így lehetőségünk nyílik egy saját rendszer összeállítására. Ám a legmegbízhatóbb megoldásnak mégis a teljes egészében, szettben kapható termékek bizonyulnak. Nagyobb méretű medencékhez kizárólag csak homokszűrő rendszert szabad csatlakoztatni. Ám egyre népszerűbb termékké válik, így a kisebb medencékhez is előszeretettel cserélik le a papírszűrős vízforgatót komolyabb, nagyobb teljesítményű homokszűrő rendszerekre. Ezzel nem csak hatékonyabb víz szűrést eredményezhetünk, hanem rendkívül sok időt spórolhatunk meg magunknak, mert rövidebb idő alatt forgatja át a vizet. Továbbá a benne található szűrőközeget is ritkábban kell cserélni, ráadásul a nagyobb teljesítménye miatt még fűtést is csatlakoztathatunk a rendszerhez. 

Ezeket a szivattyúkat mindig sík egyenes területre kell elhelyezni a medencétől 1-2 méterre, míg az elektromos csatlakozástól pedig 5-6 méterre. Fontos, hogy védett helyen legyen, nedvességtől esőtől teljesen védve legyen, viszont biztosítsunk számára elegendő fényt és könnyen hozzáférhető legyen a karbantartási műveletek elvégzéséhez. Mivel motorjuk léghűtéses, fontos hogy ne helyezzük gőzbe és olyan helyre, ami nem teszi lehetővé a szellőzést. A rendszert mindig maximális nyomás alatt működtessük. Vízáramlás nélkül, üres járatban szigorúan tilos üzemeltetni. Gyermekek elől szigorúan zárjuk el. 

Minden medencénél szükség van az állandó vízforgatásra, tisztán tartásra, és vegyszerezésre. Látogass el a szivattyubolt.hu webshopjába és szerezd be ezt a szuper medence kiegészítőt még a meleg hónapok érkzése előtt.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem