Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Home office a nyári szünet alatt? Így készülj fel!

Talán még mindenki emlékszik az első home-ban office-ban eltöltött hétre. Hirtelen kialakítottunk egy dolgozósarkot, osztoztunk a családi laptopon, vagy beszereztünk egy újat. Lassan belerázódtunk, felszabadult az idő, amit a munkahelyre utazással töltöttünk. De volt, hogy hiányzott pár irodaszer, pl.: nyomtató, irattartó, scannelő és ilyenkor bosszankodtunk, hogyan szerezzük be gyorsan.

Az online rendelés gyorsan segítségünkre lehet az irodák felszerelésével foglalkozó https://vectraline.hu/hu webshop.

A pandémia kezdete óta sok cég döntött úgy, hogy munkatársait home-office-ban foglalkoztatja, így optimalizálva kiadásait. A google drive alkalmazás sokat segített, hogy zökkenőmentes legyen a dokumentumok megosztása, a közös munka.

  A nyári szünet közeledtével sokan újra távmunkában dolgozhatnak, így nem árt felkészülni erre az időszakra.

Hogyan teremthetjük meg az otthoni munkahelyünket?

Nem biztos, hogy van lehetőségünk a lakásban egy külön szobát kialakítani dolgozószobává, és egy új íróasztallal berendezni, de érdemes a lakás csendesebb helyiségében elkülöníteni egy dolgozósarkot. Szerezzünk be irodaszereket, és rendezzük be praktikusan!

Szükségünk lehet, iratrendezőre, nyomtatópapírokra, és többek között iratfüzetre is.

Ahhoz, hogy teljesen rá tudjunk koncentrálni a munkánkra, ki tudjuk zárni a család, környezet zaját, nem árt beszereznünk egy fülhallgatót, esetleg kellemes zenét is hallgathatunk munka közben. Sokan szeretik a motiváló üzeneteket, amelyeket kis „post it” papírra írhatnak.

Home office-ban a kollégákkal telefonon, vagy pl.: google meets-en keresztül tartjuk a kapcsolatoz, utóbbi alkalmazással, részt vehetünk csoportos megbeszélésen, de akár online képzésen is. Ehhez elengedhetetlen eszköz a bemutatótábla, a különböző táblatörlők, tisztítóspray, vagy gondoljunk a különböző szemléltető eszközökre, pl.: a írásvetítő fóliára, prezentációkhoz hasznos mutatópálcára.

A https://vectraline.hu/hu webshop több, mint irodaszer! Az iskolától az irodáig minden terméket megtalálsz, amire szükséged lehet! Fordulj hozzájuk bizalommal!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem