Hogyan védekezzünk a szúnyogok ellen?

A nyár beköszöntével nem csak a napos órák, de a szúnyogok száma is növekszik. Ezek egy esti baráti összejövetelnél, horgászásnál vagy az éjjel nyitva hagyott ablaknál sok kellemetlenséget okozhatnak. Sokunk úgy érezheti, hogy hiába fújjuk be magunkat állandóan szúnyogirtóval, másnap mégis telecsipkedett bőrrel ébredünk. Ha téged is mindig megtalálnak a szúnyogok és szeretnél ezen változtatni, látogass el a Leitzhungaria weboldalára, ahol minden szituációhoz megtalálod a tökéletes eszközt, amivel elkergetheted a szúnyogokat.

Ha nyáron szeretsz az erdőben hűsölni, kirándulni, esetleg a horgászat szerelmese vagy, akkor a nagy teljesítményű kültéri Thermacell szúnyogriasztó készüléket neked találták ki!  Ez a készülék 21 m²-es hatókörben távol tartja a szúnyogok, anélkül, hogy a bőrödre bármilyen hatóanyagot kennél, ami az érzékeny bőrű embereknél hatalmas előnyt jelent! Bárhova magaddal viheted, könnyen tudod fogni és minden pozícióban kifejti a hatását. A szúnyogoktól való védelmet egy kis lap biztosítja, ami akár 4 óráig is tud hatni. Miután elhasználtuk, tudunk újabb lapokat belehelyezni, hogy további védelmet kapjunk.

Az esti iszogatások vagy kártyázások alkalmával nagy kellemetlenséget okozhatnak a szúnyogok. Sokszor már olyan elviselhetetlenek, hogy a mulatozást is abba kell hagyni. Erre jelenthet megoldást a nagy teljesítményű Thermacell szúnyogirtó teraszlámpa. A szúnyogokat egy speciális anyaggal átitatott lapka tartja távol, ami akkor fejti ki hatását, ha felmelegítik. További pozitívuma, hogy illatmentesen, nyílt láng és füstölők nélkül oldja meg a szúnyog problémádat! Ha hosszútávú megoldásra vágysz a kertedben akkor válaszd a kültéri elektromos szúnyogcsapdát! Ez a készülék az emberi szagot és hőt imitálja, amivel magához csalogatja a szúnyogokat és egy vákumnak köszönhetően csapdába esnek. Ennek köszönhetően a körülötted lévő szúnyog állományt is csökkentheted.

Ahogy egyre melegednek a napok, egy kis esti friss levegő elengedhetetlenné válik. Viszont, ha nincs szúnyoghálód, akkor az egész egy rémálom lehet. Hogy elkerüld azt, hogy az otthonodban összecsipkedjenek, válaszd a beltéri elektromos szúnyogcsapdát! Ez hang, - és illatmentesen harcol a szúnyogokkal. A fény odacsalogatja a szúnyogokat a készülékhez, a ragadós felületének köszönhetően odaragadnak és elpusztulnak.

A nyár egyik elrontója a szúnyogok, de ennek már nem kell így lennie 2022-ben! A Leitzhungaria weboldal termékeinek köszönhetően az idei nyarad csípés mentes lehet!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem