Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan varázsold okossá otthonodat?

Ha Te is szeretnéd otthonodat okossá alakítani, akkor ez a cikk hasznos lesz számodra. A Digitális forradalom világában előre haladva egyre fontosabbá válnak a különböző technikai eszközök, amik megkönnyítik a mindennapjainkat. Az idő múlásával a könnyű kezelhetőség mellett mindenki számára elérhetővé válnak ezek az eszközök. Arra gondoltál már, hogy „otthon, intelligens otthon”-ra váltsd, a régi „otthon, édes otthon” mondást?

A Kontaktor Webáruház segítségével most összegyűjtöttük neked a legfontosabb okokat, amért érdesem okossá varázsolnod otthonod! Nézzük meg együtt, melyek azok:

kontaktor_porszivo

Hatékonyság

Egyetlen gombnyomással, vagy mobiloddal számtalan kütyüt és rendszert irányíthatsz. Az intelligens eszköz által a fűtést, a hűtést, vagy a világítást egyetlen kattintással ki tudod kapcsolni bárhonnan. Kényelem mellett, energiát spórolsz a Xiaomi Viomi A9 vezeték nélküli álló porszívóval, amely ötvözi a funkcionalitást a meseszerű dizájnnal. A készülék karcsú, egyszerű kialakítása kecsegtető, hiszen nagy teljesítményű, tartós akkumulátora és a többlépcsős szűrő rendszere van. Megbízható teljesítményű, mert gond nélkül megszabadul a portól, a hajtól, a morzsától vagy a szőrtől. Ezzel a készülékkel bárhová eljuthatsz, bárhová beférhetsz. A berendezés könnyű, így szabadon mozoghatsz vele, egyszóval otthonod minden zugában tisztaság lesz!

Energia megtakarítás

Környezetvédelem mellett még a villanyszámlád is csökken! Hiszen az okosotthon technológia egyik legszuperebb előnye, hogy bármit vezérelni tudsz bármit, ami megfelelő technológiával készült. Minden eszközt időzítőre tehetsz, ezért minden szükséges ideig fog működni, nem tovább. Így pedig sokkal kevesebb áramot használsz, mint általában, ami pénztárcádnak és a környezetnek is jó!

kontaktor_komfort

Kényelem, komfort, luxus…

Kétségkívül az okosotthon egyik legfőbb előnye, hogy általa nagyon sok időt spórolsz meg. Termékek működhetnek táv- és hangvezérléssel is, így nem kell a lakásban rohangálni ide-oda, mint egy mérgezett egérnek. Vegyük például a robotporszívókat, amelyek küllemre úgy néznek ki, mint egy hatalmas gomb. Általában motoros kefékkel és vákuum motorral vannak felszerelve. Közvetlen beavatkozás nélkül is végig tudja takarítani a lakást egy meghatározott síkon. Beállíthatod, merre haladjon, és hol takarítson ki. Képes feltérképezni a takarítási területet és megszervezni ennek a leggyorsabb és leghatékonyabb tisztítási útvonalát. Néhány gép érzékeli a padló azon részét, amely korábban nem volt hozzáférhető, elérhetővé válik. Például amikor a kis kedvenced felébred a délutáni szundiból. A jobb gépek észlelik a lefelé menő lépcsőt és nem esnek le rajta, valamint képesek a szőnyegre felmenni és fel is tudnak mosni.

kontaktor_robotporszivo

Egyszerűen menő

Az intelligens otthonok lehetővé teszik, hogy az elektronikus dolgokat úgy használd, ahogy szeretnéd. A Smartmi Convector Heater 1S elektromos fűtőberendezés tökéletesen felmelegíti otthonod helyiségeit. 3 üzemmódja lehetővé teszi, hogy működését az igényeidhez igazítsd. A levegő megszárítása nélkül biztosítja a helyiségek csendes működését és optimális fűtését. Élvezheted úgy a melegét, hogy nem kell aggódnod a szoba páratartalma miatt! A teljesítménynek köszönhetően a készülék gyorsan és egyenletesen felmelegíti az adott területet, amint a fűtés eléri a kívánt hőmérsékletet, folyamatosan fenntartja azt. A kettős védelem biztosítja, hogy felborulás vagy túlmelegedés esetén a készülék automatikusan kikapcsol. Egyedülálló kialakítása örömet szerez majd neked!

Most már tudod, hogy időt, energiát tudsz megtakarítani, miközben csökkented az ökológiai lábnyomodat, továbbá modernné, trendivé varázsolja hajlékod. Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy intelligenssé tedd a kéglid, akkor bátran nézz körül a Kontaktor Webáruház oldalán, ahol okos eszközök minőségi, széles választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem