Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válasszunk megfelelően használt laptopot a saját igényeinknek megfelelően?

A használt laptopok vásárlása egyre népszerűbbé válik. Mivel ezek az eszközök jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, jól megválasztva megfelelnek az igényeinknek. Azonban a használt laptopok vásárlása nem mindig egyszerű megoldás, hiszen számos tényezőt kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy a számunkra a legmegfelelőbb modellt megtaláljuk. Partnercégünk, a hasznaltlaptop.eu weboldalán számos terméket kínál, melyek között nézelődve te is megtalálhatod a neked megfelelő példányt. Négy féle márka vár benneteket, a DELL, FUJITSU, LENOVO és a HP, ezen kívül négy kategória az Otthoni, a Munkára- tanulásra, Utazásokhoz és a Tervezéshez-játékokra, tehát mindenki számára létezik megoldás. 

Először is el kell döntenünk, hogy általában milyen feladatkört szeretnénk vele végezni. Nem szükséges nagy teljesítményű gépet vásárolnunk, ha csak böngészni szeretnénk néha az interneten vagy egy-egy levelet írni. Azonban, ha grafikai munkára keresünk laptopot, akkor feltétlenül olyant válasszunk, melynek erős grafikus kártyája van. Nagyon fontos tényező, az operációs rendszer is. Aki szeretne gépére ilyet telepíteni, mindenképpen vegye ezt figyelembe vásárláskor. A laptop állapota nagyon fontos, szinte a használt gépek egyik legfontosabbja. Vásárláskor le kell ellenőrizni többek között a kijelzőjét, a billentyűzetet, az akkumulátort, az optikai meghajtót és a csatlakozókat is. Vizsgáljuk meg a merevlemez állapotát is, és persze győződjünk meg róla, hogy a laptop rendeltetésszerűen működik-e.

Másik nagyon fontos tényező a teljesítmény. A processzor, a merevlemez és a memóriakapacítása alapvetően határozza meg a laptop teljesítményét. A cél, hogy a választott használt laptop, megfelelően működjön a kívánt feladatok elvégzéséhez és a merevlemez nagyobb legyen, mint amire szükségünk lehet. Ami még nagyon figyelemre méltó, az az ára. A használt laptopok ára általában jelentősen alacsonyabb, mint az újaké, de persze ez nem mindig így van. Az árak igen változóak, melyek a laptopok állapotától, teljesítményétől és az életkorától függenek. Vásárlás előtt mindenképpen hasonlítsunk össze több kínálatot is, és ez alapján határozzuk meg, hogy a választott gépezetünk, megfelelő ár-érték aránnyal rendelkezik-e. Válassz hát te is jól meggondoltan a használt laptopok közül!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem