Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan válasszunk megfelelő gyermekcipőt?

Amikor gyermekünk végre feláll és megteszi az első lépéseit, fontos beszereznünk neki azt a lábbelit, mely a legmegfelelőbb lesz számára. A jó cipő kiválasztásához vannak különböző szempontok, melyeket érdemes betartanunk. Különösen oda kell figyelnünk arra, hogy a kialakítása minőségi legyen. A cipő szépsége mellett, stabilan tartsa a kicsi lábfejét, hiszen nekik a még növésben lévő lábuk, könnyen eldeformálódik. Azoknak a gyermekeknek, akik még az óvodás korukat élik, érdemes magasszárú, zártsarkú lábbelikben gondolkodni. Ez lehet időjárásnak, évszaknak megfelelő, akár cipő, vagy szandáll is. Ilyen modellek értékesítésével foglalkozik Partnercégünk, a jocipom.hu weboldala, ahol lányoknak, fiúknak egyaránt kínál termékeket.

A zárt sarok és magas szár  kialakításában, nem engedi a kis bokát megdőlni, ami lúdtalpat és a térd és csípő eldeformálódását, és bizony ezzel együtt sok-sok csípő és gerincfájdalmat okozhatna. Sokan elhibázzák a választásukat az által, hogy kicsit nagyobb méretet választ gyermeke lábára, bízva abban tovább jó lesz a lábbeli, ami sajnos ugyanúgy fejlődési rendellenességeket okozhat. Ahhoz, hogy a lábat szépen tartsa a cipő, pont a megfelelő méretet kell megvásárolnunk. Amíg a ruhákon rengeteget tudunk spórolni, addig a lábbeliken nem szabad. Ahhoz, hogy kicsikéink lábfeje megfelelően fejlődjön, még azzal is tudunk segíteni, hogy sokat járatjuk mezitláb a természetben. Ez lehet fűvön, kavicson, homokban járás, a lényeg csak az, hogy egyenletlen területet válasszunk, mert így javul a vérkerigés és a lábizmok, lábboltozat is erősödni fog. 

Tehát az már biztos, gyermekcipő vásárlásnál nem lehet kapkodni, jól kell döntést hozni a szülőnek. Hiszen, ha nem megfelelő a választás, egész életét megkeseríthetjük utódainknak. A jó egészséghez sok mindenre szükség van, többek között egy jó kis lábbelire is. Ha szuper döntést hozunk, az a pici pszichés állapotát is karban tartja, valamint ha jó a közérzete, jobban fog fejlődni szervezete is. A legelső kiscipő egy mérföldkő az életükben, hiszen azzal adjuk meg a lábfejlődés irányát. Vegyük figyelembe, hogy ma már a legtöbb gyermek igen önirányító lehet, akkor se engedjük meg azt, hogy ő maga döntse el, melyik cipőt szeretné, hiszen még másképp látja a dolgokat, mint a felnőttek. Válogassunk hát a jocipo.hu oldalán, ahol nagyon szép lábbeliket találunk.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem