Blog

Hogyan válasszunk matracok online?

A matracvásárlás az egyik legizgalmasabb és egyben legfélelmetesebb beszerző túra, hiszen amilyen jó buli kipróbálni őket és ki silabizálni vajon melyik lesz a megfelelő, olyan szorongató a tudat, hogy a megvásárolt tökéletesnek tűnő matrac pokolian kényelmetlen lesz az első északai tapasztalatai szerint.

Ez a procedúra ráadásul még érdekesebbé vált a pandémia időszakában, hiszen ennek köszönhetően sok esetben nincs lehetőség a matracok kiválasztására, így kénytelenek vagyunk kvázi vakon választani.

Írásunkban összeszedtük milyen szempontok mentén érdemes online válogatnunk a matracok közül és hogy mire érdemes figyelni a vásárlás előtt!

 

Keressük a kipróbálás idő lehetőségét!

 

 

Mivel a vásárlás és a válogatás is online történik fontos, hogy valamilyen módon bebiztosítsuk magunkat, ha esetleg a nem 100%-ig megfelelő matracra esik választásunk. Keressük az olyan webáruházakat, ahol biztosítanak számunkra valamennyi kipróbálási időt, ami a rendelt matrac kézhez vételekor kezdődik és általában 10 – 30 napos intervallumban valósul meg. Ennyi idő alatt bőven ki fog derülni, hogy a választott matrac megfelel e igényeinknek.

Ha elsőre nem sikerül eltalálnunk, akkor sincs gond, egyeztessünk a választott webáruházzal és vegyük igénybe a próbaidős csere lehetőségét!

 

Használjunk matracválasztási segédletet!

 

 

Érdemes olyan shopot keresnünk, ahol rendelkezésre áll valamilyen választási segédlet, ahol pontosan meg tudjuk adni igényeinket és a program az alapján ajánl nekünk egy az általunk megadott adatok szerint tökéletes matracot.

E programok segítségével könnyedén kiküszöbölhetők a választásból fakadó problémák.

 

Figyeljük a vásárlói véleményeket!

 

 

A matracvásárlás szempontjából kifejezetten fontosak a vevői vélemények, hiszen a már előttünk rendelő végfelhasználók megjárták azt az utat, amire mi készülünk. E véleményekben nem csak az adott termékről kapunk felhasználói véleményt, hanem a webáruházról és a kapcsolódó szolgáltatásokról is.

 

Használjuk ki a szakértők adta lehetőséget!

 

 

Ha mind ezek után sem vagyunk biztosak döntésünkben, nyugodt szívvel keressük fel a webáruház egyik szakértőjét, aki bővebb információkkal is tud szolgálni számunkra a választás előtt. Keressük a élő ügyfélszolgálati telefon vonalakat vagy a szakértői email címeket!

Ha e szempontok mentén választunk matracot nagy valószínűséggel révbe érünk és új időszámítás kezdődhet az alvási szokásainkban! Ha olyan matracos webáruházat keresel, ami a cikkben említett minden feltételnek megfelel, nézz körül bátran az Ortho Sleepy webáruházában!

 

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.