Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan válasszunk matracok online?

A matracvásárlás az egyik legizgalmasabb és egyben legfélelmetesebb beszerző túra, hiszen amilyen jó buli kipróbálni őket és ki silabizálni vajon melyik lesz a megfelelő, olyan szorongató a tudat, hogy a megvásárolt tökéletesnek tűnő matrac pokolian kényelmetlen lesz az első északai tapasztalatai szerint.

Ez a procedúra ráadásul még érdekesebbé vált a pandémia időszakában, hiszen ennek köszönhetően sok esetben nincs lehetőség a matracok kiválasztására, így kénytelenek vagyunk kvázi vakon választani.

Írásunkban összeszedtük milyen szempontok mentén érdemes online válogatnunk a matracok közül és hogy mire érdemes figyelni a vásárlás előtt!

 

Keressük a kipróbálás idő lehetőségét!

 

 

Mivel a vásárlás és a válogatás is online történik fontos, hogy valamilyen módon bebiztosítsuk magunkat, ha esetleg a nem 100%-ig megfelelő matracra esik választásunk. Keressük az olyan webáruházakat, ahol biztosítanak számunkra valamennyi kipróbálási időt, ami a rendelt matrac kézhez vételekor kezdődik és általában 10 – 30 napos intervallumban valósul meg. Ennyi idő alatt bőven ki fog derülni, hogy a választott matrac megfelel e igényeinknek.

Ha elsőre nem sikerül eltalálnunk, akkor sincs gond, egyeztessünk a választott webáruházzal és vegyük igénybe a próbaidős csere lehetőségét!

Használjunk matracválasztási segédletet!

 

 

Érdemes olyan shopot keresnünk, ahol rendelkezésre áll valamilyen választási segédlet, ahol pontosan meg tudjuk adni igényeinket és a program az alapján ajánl nekünk egy az általunk megadott adatok szerint tökéletes matracot.

E programok segítségével könnyedén kiküszöbölhetők a választásból fakadó problémák.

 

Figyeljük a vásárlói véleményeket!

 

 

A matracvásárlás szempontjából kifejezetten fontosak a vevői vélemények, hiszen a már előttünk rendelő végfelhasználók megjárták azt az utat, amire mi készülünk. E véleményekben nem csak az adott termékről kapunk felhasználói véleményt, hanem a webáruházról és a kapcsolódó szolgáltatásokról is.

 

Használjuk ki a szakértők adta lehetőséget!

 

 

Ha mind ezek után sem vagyunk biztosak döntésünkben, nyugodt szívvel keressük fel a webáruház egyik szakértőjét, aki bővebb információkkal is tud szolgálni számunkra a választás előtt. Keressük a élő ügyfélszolgálati telefon vonalakat vagy a szakértői email címeket!

Ha e szempontok mentén választunk matracot nagy valószínűséggel révbe érünk és új időszámítás kezdődhet az alvási szokásainkban! Ha olyan matracos webáruházat keresel, ami a cikkben említett minden feltételnek megfelel, nézz körül bátran az Ortho Sleepy webáruházában!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem