Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válasszuk ki a megfelelő cipőt télire?

Elérkeztünk a téli hónapok kapujába, az idő egyre hűvösebbé válik, egyre többször lesz csapadékos, esős-havas az időjárás. Ilyenkor nagy dilemma lehet számunkra, hogy milyen típusú cipőt válasszunk, ami nemcsak véd a csapadékoktól, de melegen is tartja lábunkat, nagyon kényelmes, és ugyanakkor divatos is. Cikkünkben a brandwebshop.hu segítségével mutatunk be nektek idén télen nagyszerű cipő ötleteket.

Mitől nevezzük téli cipőnek a téli cipőt? Egészen pontosan attól, hogy vízálló anyaggal rendelkezik, a csapadékos, lucskos-sáros időben nem ázik be, és rendkívül jól szigeteltek. Ám típusát illetően jelentheti a bakancsokat, csizmákat, hosszú szárú lábbeliket is. A téli időszakban mindenképpen érdemes hosszúszárú, de legalább félmagas cipő típusokban gondolkodni. Mivel teljesen eltakarja bokánkat, így lábunk sem fog lefagyni, nem lesznek kellemetlen fájdalmaink. Téli cipők kiválasztásánál a talpakat is érdemes megfigyelni. Nagyon sokszor esik fagypont alá a hőmérséklet, olykor havazik így nagyobb a csúszás veszély ebben az időszakban. A speciális talppal rendelkező téli bakancsok, csizmák rendkívül jól megvédenek minket a kellemetlen esésektől, csúszásoktól. Arról nem beszélve, hogy egy vastagabb talp rész rendkívül elkülöníti lábadat a hideg talajtól. Speciális funkciók mellett a téli időszakban is nagyon fontos a kényelem. Mivel sok időt töltünk ezekben a cipőkben, célszerű olyan darabokat választani, amiben nagyon komfortosan, kényelmesen érezzük magunkat. Érdemes bele kalkulálni, hogy ebben az időszakba előtérbe kerülnek a vastagabb, melegebb zoknik. Figyeljünk arra, hogy viselésük esetén is kényelmesen elférjünk téli lábbelinkbe. Zokni használatnál kerüljük a műszálas zoknikat, mivel ezek a darabok könnyen megizzasztják lábainkat a cipőinkbe, s így kellemetlen hatást eredményeznek. 

Fontos tisztázni, hogy mi lesz lábbelink elsődleges sorsa. Mindennapi munkába járós cipőt, vagy erdei túrákhoz, szabadtéri kiruccanásokhoz keresünk téli szettet. Ha elsődlegesen mindennapi használatra, akkor a kényelmi, és vízálló funkciót vegyük górcső alá. Míg egy túrázós, kirándulós téli cipő esetében elsődlegesen a kényelmen, és talpán legyen a hangsúly.  

cipő

A Brandwebshop oldalán található női bakancsok, csizmák, férfi bakancsok, bokacsizmák rendkívül jó minőségű, remekül szigetelő, teljes mértékig vízálló modellek. Nemcsak nagyon kényelmesek, hasznosak a mindennapi életvitel során, hanem nagyon csinosak és divatosak is. A webshopon található lábbelik teljesen követik a fiatalos divatirányzatot, fiatalok idősebbek bátran hordhatják mai felgyorsult, rohanó modern világunkba. Csokorba öleli a hazai legnagyobb cipő márkákat, mint a Devergo, a Retro, és Drk, melyek a vásárlók körében a legelterjedtebb termékek. Az oldal számos meglepetéssel lep meg bennünket az idei igazi téli szezon kezdetén, folyamatos akciók vannak a márkás és szezonális lábbelikre, korrekt törzsvásárlói rendszerrel működnek, melyek rengeteg kedvezményt és megbízhatóságot von maga után. Látogass el a webshopba és válogass a több száz divatos, kényelmes, hivatalos lógóval ellátott márkás cipők közül. Válaszd ki az idei szezonra számodra a legideálisabb téli lábbelit még ma.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem