Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válassz sarokcsiszolót?

Vannak szerszámok, amelyek léte szinte nélkülözhetetlen háztartásunkban, főleg akkor, ha a barkácsolás a szenvedélyünk. Ilyen a sarokcsiszoló, ismertebb nevén flex is, ami nem hiányozhat egyetlen szerszámosládából sem.

A Szerszám Webáruház segítségével vettük a bátorságot és körülírtuk milyen is egy igazán jó sarokcsiszoló és hogyan kell kiválasztani a Neked megfelelőt!

 

1. Mérd fel az igényeidet

 

 

Fontos, hogy még az elején tisztázzuk igényeinket, nehogy azoknak nem megfelelő szerszámot válasszunk, hiszen nincs is annál frusztrálóbb, mint munka közben azon gondolkozni, miért ezt a típust vettük, amikor ezzel nem lehet ezt vagy azt csinálni.

Írjuk körül pontosan mire használnánk az eszközt, milyen gyakorisággal vennénk elő és milyen élettartamot várunk el tőle, illetve mennyi pénzt szánunk rá. Ezzel megszabjuk a keretet, amiben mozoghatunk.

 

2. Ne márka, hanem tudás alapján dönts

 

 

Ezután szisztematikusan állíts fel a keretnek megfelelően egy specifikációkból álló listát, amelyek fontosak számodra (pl. méret, párnázottság, teljesítmény (W), maximális korongátmérő, fordulatszám/perc stb.), majd a gyártói ajánlások alapján határozd meg, milyen tulajdonságokkal rendelkező készülékre vadászol.

Itt fontos megemlíteni a márkahűség és a márkaorientáltság kérdését. Attól, hogy valamire az van írva, hogy Bosch, Milwaukee vagy DeWalt, még korántsem biztos, hogy megfelel igényeidnek. Légy körültekintő és válassz úgy, hogy azt 5 év múlva se bánd meg!

 

3. Válassz megbízható, korrekt kereskedőt

 

 

Csakúgy, mint minden más gép esetében, itt is kiemelten fontos kitől szerzed be az adott eszközt, esetünkben a sarokcsiszolót. Manapság már számos webáruházzal találkozhatunk, akik jó ajánlatokkal kecsegtetnek, ám amikor információ szerzésre vagy panaszkezelésre kerülne a sor, megáll a tudomány.

Válassz Korrekt Webáruház hivatalos minősítéssel rendelkező webshopot, mint a Szerszám Webáruház, akik választott terméked mellett szállításukkal és problémakezelésükkel is kiemelkednek a többi közül.

 

4. Garancia

 

 

Végül de nem utolsó sorban beszéljünk picit a garanciáról, ami fontos alappillére a kiválasztás folyamatának. A legtöbb esetben a gyári garanciával találkozhatunk, amelyet a legtöbbször fel is tüntet a gyártó és a webáruház is egyaránt. Célszerű olyan terméket választani, amelynek kiépült szervízhálózata van, így az esetleges meghibásodások során könnyen és gyorsan orvosolni lehet a problémát.

 

Bármelyik típusra is esik választásod ne feledd, hogy a Szerszám Webáruház shopjában mindent megtalálsz, ami egy jó barkácsoláshoz, vagy professzionális munkához kell.

Ha pedig olvasnál még érdekes cikkeket, nézz rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem