Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válassz kezdőként horgász szettet magadnak?

Mai felgyorsult, ingergazdag világunkban elengedhetetlen, hogy legyen egy olyan hobbink, ami kikapcsol minket. Különösen egy stresszes munkahét után, vagy akár szürke hétköznapokon. Ideális választás lehet ilyenkor a sport, a művészeti hobbik, vagy a horgászat. Ám el kell hogy mondjuk, hogy a horgászat több mint egy sima hobbi, inkább egy életérzés, élet stílus. Cikkünkben a sneci.hu webshopjának segítségével gyűjtöttük most nektek össze, hogy milyen alapvető kellékekre lesz szükségetek, ha szeretnétek belekóstolni a horgászás világába. 

Kezdő horgászként, ha még csak most ismerkedsz a horgászat világával akkor számtalan kérdés merülhet fel benned, milyen alap felszerelések kellenek, milyen helyszíneken érdemes elkezdeni. Sajnos azzal számolnunk kell, hogy ez nem egy költséghatékony kikapcsolódás, ám megéri bele invesztálni, mert az az élmény, a felszabadulás amit ad, minden pénzt megér. Első körben ha sikeresen teljesítetted a horgászvizsgát, és kiváltottad az engedélyt, akkor kezdődhet is a szükséges felszerelések beszerzése. Szükséged lesz a legfontosabb kiegészítőre; a horgászbotra. Ám szükség lesz még damilra, egy orsóra, ütközőre, ólomra, horgokra, valamin előkére, és csalikra. Kezdőként a legnagyszerűbb választás, a kezdő feeder szett beszerzése. A feederes horgászat a legnépszerűbb stílus napjainkban, és ez a leggyorsabban fejlődő típusa is. Ezekben a csomagokban megkapsz minden szükséges felszerelést a bothoz (orsó, hordozó táska, damil). Teljesen kezdőként az első javasolt botok, a spiccbotok is tökéletesek. Állóvízi horgászatokhoz kiváló választás, keszegek, törpeharcsák, dévérek kifogásához, úszó használatával. Rengeteg sikerélményt fog okozni gazdájának.

A bojlis horgászat már nem éppen a teljesen kezdők szintje. Bojlis horgászat által nagyméretű ragadozó halakra tudunk horgászni, különösen a nagy pontyokra. Azoknak a horgászoknak, akik a bojlizás és nagy pontyozás szerelmesei bátran ajánljuk a komplett bojlis szetteket. Ezek a szettek a lesikeresebbnek minősülő termékekből, kiegészítőkből lettek összeállítva (mint a bojlis bot, nyeletőfékes vagy távdobó orsó, rod pod, kapásjelzők, merítőszák. Egy szóval minden olyan termék, amikre szükséged lesz. Így nincs más teendőd mint megrendelni és irány a vízpart, horgászatra fel!

Amennyiben szeretnéd ezt a kellemes kikapcsolódást szeretteiddel, családoddal, különösen gyermekeiddel tölteni, akkor bátran válassz az egyéb horgász szettek közül. Az úszós horgász szett rendkívül jó választás lehet a gyermekek számára. Könnyen használható, és könnyen meg lehet tanítani őket álatala a horgászás alapjaira. Kisebb halak horgászata, mint a keszeg, törpeharcsa rendkívül nagy örömet fog okozni számukra.

Látogass el a sneci.hu webshopjába és válaszd ki a legszuperebb horgászfelszereléseket még ma.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem