Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan újítsd fel a teraszod?

Most már ténylegesen beköszöntött az ősz, ami látványra az egyik legszebb évszakunk. A fák lombkoronája sárga, vörös és barna színek árnyalataiban pompázik. Nem véletlenül szeretsz ebben az időszakban kint lenni a szabadban, hiszen a nap még kellemesen süt, a hűvös szellő pedig még elviselhető. Kár lenne lemondanod a teraszod és a kerted kínálta békességről. Egy jól megtervezett, és kialakított terasz és kert olyan, mint a nyugalom oázisa a forgalmas város nyüzsgésében. Szentelj kellő figyelmet a szabadtéri helyednek a természet ihlette bútorokkal, a játékos fényekkel és a szórakoztató dekorációkkal.

A BivinMarket Webáruház segítségével összeszedtük neked néhány praktikus és stílusos tippet, mellyel megszépítheted a teraszodat és a kerted anélkül, hogy nagy munkálatokba fognál.

bivin_terasz

Színek, struktúrák, természetesség

Öltöztesd fel őszi köntösbe teraszodat átható barnától a vöröses tónusokon át egészen a zöldig válogathatsz az ősz természetes színei között, számodra ideális összeállítást megválasztva. Válassz puha, meleg, és strapabíró plédeket. A hűvösebb időben sem kell lemondanod a teraszodat díszítő növényekről: az árvácskát, a havaskát és a krizantémot kissé fagyos időben sem kell féltened. Egy formás faládában vagy kaspóban jól is mutatnak.

Zöldre fel!

Szeretnél végre egy természetesnek ható dekorációt tenni erkélykorlátodra, kerítésedre vagy akár a verandádra? Válassz egy élethű borostyánnal/ babérlevéllel borított apácarácsot, amely sűrű elrendezésnek köszönhetően levelei megfelelő takarást biztosítanak, miközben még természetes hatást kölcsönöz. Magassága nagyjából 100 centi, hosszúsága pedig kb. 180-200 centiméter, mely attól is függ, hogy mennyire húzod szélesre a rácsot.

Hangulatos fények

Aprólékosan és nagy gondol kialakított kültéri fészket egyszerűen feldobhatod egy-egy fényjátékkal, attól függően mennyi helyed van azon a területen, ahová a fénydekort tervezed tenni. A klasszikus falra szerelhető hangulatvilágítás kellemes légkört teremt, színválós LED gyertyákkal és fényfűzérrel körbetekert korlát és oszlop igazi romantikus hangulatot idézhet az őszi estéken, már a kora esti órákban is nagy hasznát veheted a plusz fényforrásnak.

Forró italok és ételek

Az elviselhető hideg időben, nemcsak a réteges öltözék és puha plédek tarthatják melegen a testedet és a lelkedet, hanem egy nagy termosznyi teával, néhány ínycsiklandó falattal is kiköltözhetünk az erkélyre. Tökéletes kikapcsolódás, Igaz?

bivin_ital

Függj egy kicsit kényelmesen!

Egy függőágy igazi kényelmet teremt a teraszon és a kertben is. Kötelek segítségével biztonságosan felfüggeszthető. Ha délutáni pihenésre vágysz egy jó könyvvel, csillagokban gyönyörködnél esténként, vagy csak relaxálnál a naplementében, és a gyerekeid is örömmel használnák, akkor a tökéletes választás a felakasztható függőszék. Beltérre és kültérre is kiváló, tartós anyagának köszönhetően jól bírja a strapát, igazán kis komfortos kuckót teremthet számodra.

bivin_függőszék

Ha kedvet kaptál a teraszod vagy kerted felújításához bátran keresd fel BivinMarket Webáruház honlapját, ahol kültéri dekorációk széles választéka vár. Továbbá, ha otthonod is szeretnéd kicsinosítani vagy konyhádban szeretnél néhány eszközt lecserélni, nem fogsz csalódni, amint szétnézel az oldalon.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem