Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan tartsd tisztán az öntapadós tapétát?

Lakásunk felújítását elsősorban a falakkal érdemes kezdeni, hiszen egy új szín, akár egy új stílus remek összhatást kelthet a térben, modernné és nagyon hangulatossá varázsolhatja otthonunkat. Ha egyszínűre festett falunkat már unalmasnak, megszokottnak tartjuk, és szeretnénk új színt hozni lakásunkba, akkor bátran válogassunk a tapéták világában. Napjainkban egyre elterjedtebb technikává nőtte ki magát az öntapadós tapéták használata. A hagyományos tapétákkal ellentétben használatuk sokkal egyszerűbb, nincs szükségünk szakemberekre, és tapéta ragasztókra, egyszerűen és könnyen fel lehet helyezni a falra a hátoldalon található ragasztócsík segítségével. Az öntapadós tapéták széles választékban találhatók meg, különböző textúrák, egyedi minták által igazán kellemes összhatást eredményezhetünk otthonunkban. A falfelületek kiemelése mellett bátran alkalmazhatjuk bútorokon, különösen gardróbszekrényeken, konyha bútorokon, s asztalok felületein is. Használható továbbá üveg, műanyag valamint csempe felületeken is. Az így kapott eredmény remek összhatást, kellemes látványt varázsol lakásunkba. Használata elsődlegesen sima felületeken javasolt a megfelelő tapadás elérésének érdekében. A hátoldalon található védő papírt a tapéta és ragasztó közt ne vegyük le egyből, hanem a felületen fokozatosan kell lehúzni, ahogy a megfelelő helyére illesztjük tapétánkat. Bútorfelületeken kiválóan használható bútortapétaként, konyha bútorunk esetében teljes átalakulást képes nyújtani. 

tapéta

Cikkünkben a dekorhon.hu webshopjának segítségével hozunk olyan nagyszerű ötleteket nektek, arra az esetre, ha ezeket a tapétákat szennyezés éri, hogyan tudjátok a legkönnyebben tisztán tartani. 

Mivel ezeknek a tapétáknak a fő anyaga a PVC, így nem kell tartanunk attól, hogy eláztatja a víz, bátran alkalmazható fürdőszobában és konyhában is egyaránt, ugyanis teljes mértékig vízállók. Általában kisebb, vagy közepes mértékű szennyeződések esetében a legegyszerűbb megoldás egy nedves ronggyal való áttörlés. Erősebb szennyeződések esetén, különösen a konyhai szennyeződések esetében bátran alkalmazhatunk mosogatószeres tisztítást is, egy törlőruha segítségével. A hagyományos tapétákkal ellentétben nagyon praktikusak, sterilen és tisztán tarthatók könnyen, nem áznak el, s nem roncsolódnak. Nagyszerű választások lehetnek a mai modern otthonokba. Ha szeretnéd megújítani otthonodat, akkor látogass el a dekorhon.hu webshopba és válaszd ki a legmodernebb, legstílusosabb tapétát még ma. Töltsd meg élettel lakásodat a szürke, sötét őszi, téli hónapokban.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem