Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan pótolhatjuk a napfényt a téli hónapokban?

A téli hidegebb napokon sajnos a napfény hiánya szinte mindenkit megzavar. Érdemes pótolnunk ezt, mert sajnos nem csak közérzetünk, de egészségünk is bánja a hiányt. Többféle módszer van arra, hogyan vészeljük át a hűvösebb időszakot. Ebben lehet segítségünkre a premiumvitamins.eu webáruház, ahol számtalan vitamin között válogathatunk, köztük az ismert D-vitamin, mely ebben az időszakban bizony erőt ad a szervezetünknek. Kapható kifejezetten napfény pótlására kifejlesztett termék is, mint az élőflórás, mely a beleinken keresztül támogat bennünket, D-vitaminos, vagy éppen MSM anyag tartalmú, mely utobbi védi a kötőszöveteket, de még számtalan olyan termék közül is válogathatunk, mely átsegít bennünket a nyügös időszakon. 

Ezeket a termékeket érdemes ősztől-tavaszig folyamatosan szedni, hiszen átsegít minket a lehangoló, fényszegény, depressziós tüneteket okozó hónapokon. Ezek a tünetek kihatnak a hangulatunkra és egészségünket is felborítja, nem hiába van több betegség ezekben az időszakokban. Immunrendszerünk gyengül a napfény hiányától és különféle problémákat okozhat szervezetünkben. A depressziós tünetek szinte már mindenki előtt ismeretesek. Ilyen a kedvetlenség, lehangoltság, unalmasság, ingerlékenység, bezárkózás, koncentrálási nehézségek, álmatlanság, vagy éppen aluszékonyság, és több embernél a mozgásszegény időszakában kialakulhat súlygyarapodás is. 

Ahhoz, hogy szervezetünket fitten tartsuk, a D-vitaminból legalább 4000 NE egységet kell szednünk, illetve oda kell figyelnünk az étkezéseinkre is. Érdemes ebben az időszakban több tojást, vajat, májat, margarint, illetve olajos halakat fogyasztanunk. Turbozzuk fel anyagcserénket is mindennap egy kis mozgással. A vitamin mellett szépíthetjük bőrünket egy kis mesterséges fényterápiával is, ami a kedélyállapotunkon is javítani fog. Ahhoz, hogy bőrünk szebb legyen, érdemes még pár vitamint pótolnunk ezekben az időszakokban. Ilyen például az A-vitamin, mely bőrregeneráló hatásáról közismert. Segít az új bőrsejtek kialakulásában, kűzd a szárazság és a ráncok ellen. A másik univerzális vitaminunk, az C-vitamin, mely kiváló antioxidáns. A bőr külső és belső rétegét is támogatja, a kollagén termelésében nagy szerepet vállal.  Az E-vitamin peddig kimondottan  szépíti bőrünket, mivel megköti a nedvességet, ezáltal az öregedést is lelassítja. 

Tehát ahhoz, hogy a nap fényét pótolni tudjuk, érdemes ezeket a vitamin fajtákat a megfelelő étkezés mellett pótolnunk. Erősítsük az immunrendszerünket, hogy bőrünk minnél tovább szép, egészséges, fiatal maradhasson! A weboldalon mindent megtalálunk ahhoz, hogy megfelelően karban tartsuk bőrünket, illetve szervezetünket a zord időkben is.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem