Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan kapcsold össze a romantikát a fétissel?

Kevesen tudják, hogy mi is a fétis valójában, és ha van róla bármi elképzelés, akkor a legtöbb ember fejében azonnal valami negatív fogalomként jelenik meg. Azonban sok esetben csak arról van szó, hogy kinek mi kelti fel a szexuális vágyát. Míg a romantika definíciója a következő: „Érzelmes, ábrándos rajongás meseszerűen tökéletes helyek és helyzetek iránt.”

Ha tisztában vagytok azzal, hogy partneretek mit preferál, úgy könnyen a kedvébe tudtok járni. Amennyiben megértitek a másikat, úgy szorosabbá tudjátok fűzni a kettőtök kapcsolatát. Mindenki tudja értékelni a romantikát abban az esetben, ha „azonos nyelven beszélnek”.

szexshop_romatika

Sokszor nem is igényel nagy előkészületet, hogy egy kis romantikát lehessen keverni két személy szexuális életébe. Tökéletes példa erre a leggyakrabban előforduló fétis, a lábfétis. Mivel ismeritek a társatokat, így azt is tudjátok, hogy mi kelti fel benne a vágyat, lehet ez akár egy elegáns vagy szexi cipő (esetleg kettő az egyben), combfix, ennek tudatában készülődhettek a közösen töltött estére. Esetleg, ha elakadtatok és nem tudjátok, hogy hol szerezhetnétek be a szükséges kiegészítőket, akkor bátran látogassátok meg a Szexshop oldalát, ahol a szexi fehérneműk közül kedvetekre válogathattok a számtalan lehetőség közül. Indulhat egy romantikus vacsorával, ahol az asztalt ellepik az illatos gyertyák és gyönyörű virágok, ez megalapozza a hangulatot, könnyebbé teszi az egymásra hangolódást, majd ezután lehet felfedni a másik fél számára a „meglepetést”. Így a romantikusabb felet is boldogsággal tölti el a hangulat, ami kialakult, illetve a másik fél számára romantikát csempész az életébe, hisz az ő ízlésének megfelelően alakította a közösen töltött időt. Ez valójában a kulcsa az egésznek hisz, ha valaki a kedvünkbe jár, akkor szükségét érezzük a viszonzásnak. Egy párkapcsolatban azonban ezt szívesen megtesszük a másik kedvéért, nem fogjuk fel kényszernek.

szexshop_romatika

Más esetekben, fétisekkel is hasonlóan működik ez az elmélet. Vegyünk egy újabb példát, amivel megbizonyosodhatunk erről az alapvető igazságról. Tételezzük fel, hogy a partnerünk számára a verés okoz élvezetet, természetesen még a normális keretek között, amivel nem okoz egyik fél számára sem maradandó károsodást. Ehhez is milliónyi terméket találunk a BDSM fül alatt. Szóval a romantika és a BDSM? Lehetséges? Ha meglepitek a párotokat egy, a szenvedélyüknek megfelelő eszközzel biztosak lehettek benne, hogy hálájukat nektek tetsző módon fogják kifejezni.

A Szexshop oldalán található direkt a fétisekkel rendelkező személyek részére létezik egy külön oldal, ahol össze van gyűjtve az adott kategóriában az összes témának megfelelő termék. Kezdve azok számára, akik a szőrmékért rajonganak, egészen azokig, akik a nylon anyag imádói.

Vagyis ha a fent említett romantika definíciójának akarunk eleget tenni és megvásároljuk a partnerünknek tetsző elemeket, akkor megteremtjük számára a „tökéletes helyzetet”, ebből következik, hogy az érzelmek sem fognak elmaradni miután szeretetünk jeléül a kedvébe jártunk a másiknak.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem