Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan jut el a víz otthonunkba?

A tiszta ivóvizet teljesen természetesnek vesszük manapság, pedig pár száz évvel ezelőtt még komoly problémát jelentett a vezetékek kiépítése és a víz elszállítása.

A SzivattyúBolt segítségével megpróbáltunk érthető képet alkotni arról, hogy jut el az ivóvíz otthonunkba!

 

Hogyan jut el a víz az otthonomba?

 

 

Otthonunk csapjai az épület vízvezetékhálózatára vannak csatlakoztatva, amelyek pedig a település kiépített vezetékeihez csatlakoznak. E csövek a földben futnak a vízműtelep felé, ahol a víz tisztítása, összegyűjtése és tározása folyik. A vízműtelep a hozzácsatlakoztatott víznyerőhelyről nyeri a vizet.

A létesítményekben számítógépek és szeleprendszerek szabályozzák a víz útját és tározását, amelyeket a helyi vízmű szakemberei monitoroznak. Ha valamilyen probléma merül fel a vízkészlettel vagy a kinyeréssel, esetleg elakadást vagy dugulást tapasztalnak a szenzorok a szakemberek a jelzéseket kiértékelve megteszik a megfelelő lépéseket a zavartalan működés érdekében.

Mi van azokkal a háztartásokkal, amelyek nem csatlakoznak a helyi vízhálózatra?

 

 

Azokban a háztartásokban, ahol nincs hálózatra való kapcsolódási lehetőség önálló vízhálózatot kell létrehozni. Ehhez persze szükség van egy egyedi víznyerőre, amely lehet ciszterna, esővíz, ásott kút, vert kút és fúrt kút is.

Bármelyik verzióra esik választásunk tudnunk kell, hogy milyen technológiai feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy a víz biztonságosan eljuthasson a csapokig. A legtöbbször ehhez búvárszivattyúra, házi vízműre és más kiegészítőre lesz szükségünk.

Fontos, hogy a komplikáltabb és előírás igényes fúrásokat és kiépítéseket feltétlenül szakember segítségével oldjuk meg, így biztosítva a minőségi és precíz munkavégzést.

 

Hol érdemes beszereznem a szükséges eszközöket, gépeket?

 

 

A vízrendszer kiépítéséhez szükséges anyagokat és gépeket olyan helyen szerezzük be, ahol van kiépítési tapasztalat is, így biztosan nem fog semmi lemaradni bevásárlólistánkról. Ilyen hely a SzivatyúBolt webáruháza is, ahol a sokéves szakértelem mellett hatalmas választékból lesz lehetőséged kiválasztani a számodra legmegfelelőbb termékeket.

Vedd igénybe a SzivattyúBolt tanácsadás szolgáltatását, ahol segítenek kiigazodni a gépek és technológiák között és szakmai javaslatokkal támogatják vízrendszered kiépülését. A saját szakszervíznek köszönhetően garanciális és garancián túlmenő javításokat is megvalósítanak, míg a nagy raktárkészletnek köszönhetően akár 24 órán belül hozzájuthatsz választott termékedhez.

 

Ha tetszett cikkünk és olvasnál még valami érdekeset, kattints az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem