Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan hat a hideg az emberek nemi életére? + karácsonyi ajándék tippek

Borús égbolt, szürke reggelek, fagyos esték. Az ember a munkából hazatérve semmi másra nem vágyik, mint egy forró teára és egy kis kuckózásra. Na de mi a helyezt az intimitással? Nő bennünk a vágy párunk iránt vagy épp ellenkezőleg, csak nyugalomra és pihenésre vágyunk? Utánajártunk.

A SzexShop.hu segítségével körüljártuk a témát és összeszedtünk pár dolgot, amivel a szendergő téli esték is pillanatok alatt forró hangulatúvá válhatnak.

 

Miért pont a hideg idő visel meg minket?

 

 

Az őszi/téli időjárás főként a miénkhez hasonló éghajlaton élő embereket viseli meg jobban – tartják a kutatásokat végző szakemberek – hiszen a nyár viszonylag rövid és a mediterrán országokhoz képest enyhének mondható, míg a tél akár egészen zord is lehet. E miatt kialakul egyfajta enyhe depresszív hatás az emberekben, egy vágyódás a jó idő és kinti programok iránt.

Ez persze nyomot hagy hétzköznapjainkon is, ami sokszor lustálkodáshoz, kimerültség érzethez és passzívitáshoz vezet. Természetesen ez igaz az intimitásra is, bár a kutatók megfigyelték, hogy a vizsgált embercsoport kisebbik részére pont, hogy pozitívan hat a télies idő, ami megmutatkozik az együttlétek számának emelkedésében is.

Mivel pezsdíthetjük fel a szürke téli estéket?

 

 

Szerencsére kezünk ügyébe akadhatnak olyan kisebb – nagyobb segédeszközök, amelyek szükségszerűen átbillenthetik az este hangulatát unalmasról izgalmasra.

Ilyenek a különféle csiklóizgatók, vibrátorok, párvibrátorok és játékok, amik segítségével könnyedén elérhetjük, hogy motivációnk (is) az egekben legyen. Próbáljuk csak ki, hogyan reagál párunk egy gyors és finom vacsora után, egy kis izgalomra az ágyban, amire egyáltalán nem számít!

 

Pár izgalmas ajándékötlet karácsonyra!

 

 

Ha már télről és hidegről, no meg erotikáról beszéltünk, ejtsünk egy pár szót az idei karácsony legkelendőbb erotikus ajándékairól!

Idén nagyot mennek a párban játszható, érzéki társasjátékok, amikkel új dolgokat tapasztalhattok meg pároddal és együtt fedezhetitek fel a kényeztetés új és izgalmas formáit. Ilyen játék a világhírű Monogamy és a közkedvelt AVK: Adsz vagy kapsz?, amikkel új ajtókat nyithattok szexuális életetekben úgy, hogy közben nagyszerűen szórakoztok.

E mellett érdemes megemlíteni a Satisfyer szuperszexi termékeit is, amik letisztult designjuk, professzionális tervezésük és garantált örömszerzésük miatt kiválóak lehetnek egy egzotikus és buja karácsonyi ajándéknak!

E termékeket nem is szerezhetnéd be jobb helyen, mint a SzexShop.hu webáruházában, ahol a 100% diszkréció mellett komoly szakértelemmel és nagyszerű választékkal találkozhatsz.

 

Ha tetszett a cikk és olvasnál még hasonlókat, nézz rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem