ExitOP x

Hogyan fokozd a vágyat az ünnepek alatt

A téli alacsony hőmérséklet jellemzően csökkenti a szexuális vágyat, ahogy a mackó elmegy téli álmot aludni úgy a libidónk is elbújik a barlangjába. Mindenkinél az ünnepek előtt nagy hajtás van, mivel szeretnénk ha a szenteste és az azt követő napokban minden simán menjen. Így bizony az intim pillanatok olykor háttérbe szorulnak. Csakhogy karácsonykor, az „ünnepi hatásnak” köszönhetően mégis előtör belőlünk a vágy és a csúcsra ér a szexuális életünk. Meglepő igaz?

vitaliman_sapi

Sokak szerint a nyár a „szerelem évszaka”, mert egy hosszabb szabadság alatt könnyebben kikapcsolódni, szórakozni, tehát tudunk egymásra, a szerelemre illetve a szexre összpontosítani. Amennyiben stabil párkapcsolatban élsz a melegebb évszakban felszabadultabb vagy, nincs annyi stressz, és több időt tudsz kettesben lenni a pároddal. Elutazhattok a tengerpartra, vagy akár otthon maradtok és hűsölhettek a hidegben. Úgy romantikáztok kettesben, ahogyan  csak akartok!

Kevesen tudják, hogy a tél is felkorbácsolhatja a vágyakat, főként Karácsony idején, hiszen az ünnepek alatt boldogabbnak érezzük magunkat. Minden télen kint tombol a zord tél, hideg van, ilyenkor nincs is annál jobb, mint a négy fal közt maradni a melegben kedvesünk társaságában. Ellenben ha ötlet híján vagytok, miképp bírnátok rá párotokat egy kis izgalmas hancurra? Szerencsére nem kell sokáig agyalni, mert a Vitaliman Webáruházzal most összegyűjtöttük nektek néhány tippet, hogyan is tudjátok fokozni a vágyat az ünnepek alatt.

vitaliman_kez

Az „ünnepi hatás”

A születési statisztikák szerint a december az a hónap, amikor leggyakrabban esnek teherbe a nők. Miután letudjátok a hivatalos családi köröket, nincs is jobb teendő friss házasként szenteste, mint belevágni a baba programba. Ha már sokadjára vágtok bele, ahhoz hogy ne vesszen ki a tűz és a vágy, fokozhatjátok az élményt szenvedélyes masszázzsal. Különleges masszázsolajok használatával, amellyel könnyen egymásra hangolódhattok.

Télen csökkenhet a libidó

Mivel a hideg időjárás csökkentheti az emberek szexuális energiáit, ami az evolúciós fejlődéssel és a téli álommal függ össze. A következő gyógynövények javíthatják a szexuális funkciót a téli hónapok alatt a maca-, a gingko- és a ginzeng- tartalmú vágyfokozókkal növelheted a sóvárgást, hogy az ünnepekre „újra erőre kapj”, és minden lehetséges módon örömet tudj okozni kedvesednek… Mindazonáltal óvatosnak kell lenned a növényi gyógyszerek használatával, mert egyes gyógynövény alapú termékek kölcsönhatásba léphetnek a meglévő gyógyszerekkel, erre mindenképp figyelj oda!

vitaliman_vitamin

Ha régóta vagytok együtt abban az esetben, egy péniszgyűrű bevonásával felpezsdíthetitek a megszokott együttlétet, ennek köszönhetően elnyújthatjátok az aktust, így mind a ketten csúcsra juthattok könnyedén, vagy az esetlegesen fellépő merevedési zavarokat is orvosolni tudjátok.

Ha kedvet kaptál egy kis Ünnepi hancúrhoz és a vágyakat szeretnéd felkorbácsolni, akkor néz körbe a Vitaliman Webáruház honlapján. Érdemes most rendelned, hiszen a webáruház december 20.-ig fogad rendeléseket ebben az évben.

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem