Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan fokozd a vágyat az ünnepek alatt

A téli alacsony hőmérséklet jellemzően csökkenti a szexuális vágyat, ahogy a mackó elmegy téli álmot aludni úgy a libidónk is elbújik a barlangjába. Mindenkinél az ünnepek előtt nagy hajtás van, mivel szeretnénk ha a szenteste és az azt követő napokban minden simán menjen. Így bizony az intim pillanatok olykor háttérbe szorulnak. Csakhogy karácsonykor, az „ünnepi hatásnak” köszönhetően mégis előtör belőlünk a vágy és a csúcsra ér a szexuális életünk. Meglepő igaz?

vitaliman_sapi

Sokak szerint a nyár a „szerelem évszaka”, mert egy hosszabb szabadság alatt könnyebben kikapcsolódni, szórakozni, tehát tudunk egymásra, a szerelemre illetve a szexre összpontosítani. Amennyiben stabil párkapcsolatban élsz a melegebb évszakban felszabadultabb vagy, nincs annyi stressz, és több időt tudsz kettesben lenni a pároddal. Elutazhattok a tengerpartra, vagy akár otthon maradtok és hűsölhettek a hidegben. Úgy romantikáztok kettesben, ahogyan  csak akartok!

Kevesen tudják, hogy a tél is felkorbácsolhatja a vágyakat, főként Karácsony idején, hiszen az ünnepek alatt boldogabbnak érezzük magunkat. Minden télen kint tombol a zord tél, hideg van, ilyenkor nincs is annál jobb, mint a négy fal közt maradni a melegben kedvesünk társaságában. Ellenben ha ötlet híján vagytok, miképp bírnátok rá párotokat egy kis izgalmas hancurra? Szerencsére nem kell sokáig agyalni, mert a Vitaliman Webáruházzal most összegyűjtöttük nektek néhány tippet, hogyan is tudjátok fokozni a vágyat az ünnepek alatt.

vitaliman_kez

Az „ünnepi hatás”

A születési statisztikák szerint a december az a hónap, amikor leggyakrabban esnek teherbe a nők. Miután letudjátok a hivatalos családi köröket, nincs is jobb teendő friss házasként szenteste, mint belevágni a baba programba. Ha már sokadjára vágtok bele, ahhoz hogy ne vesszen ki a tűz és a vágy, fokozhatjátok az élményt szenvedélyes masszázzsal. Különleges masszázsolajok használatával, amellyel könnyen egymásra hangolódhattok.

Télen csökkenhet a libidó

Mivel a hideg időjárás csökkentheti az emberek szexuális energiáit, ami az evolúciós fejlődéssel és a téli álommal függ össze. A következő gyógynövények javíthatják a szexuális funkciót a téli hónapok alatt a maca-, a gingko- és a ginzeng- tartalmú vágyfokozókkal növelheted a sóvárgást, hogy az ünnepekre „újra erőre kapj”, és minden lehetséges módon örömet tudj okozni kedvesednek… Mindazonáltal óvatosnak kell lenned a növényi gyógyszerek használatával, mert egyes gyógynövény alapú termékek kölcsönhatásba léphetnek a meglévő gyógyszerekkel, erre mindenképp figyelj oda!

vitaliman_vitamin

Ha régóta vagytok együtt abban az esetben, egy péniszgyűrű bevonásával felpezsdíthetitek a megszokott együttlétet, ennek köszönhetően elnyújthatjátok az aktust, így mind a ketten csúcsra juthattok könnyedén, vagy az esetlegesen fellépő merevedési zavarokat is orvosolni tudjátok.

Ha kedvet kaptál egy kis Ünnepi hancúrhoz és a vágyakat szeretnéd felkorbácsolni, akkor néz körbe a Vitaliman Webáruház honlapján. Érdemes most rendelned, hiszen a webáruház december 20.-ig fogad rendeléseket ebben az évben.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem