Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan előzd meg a karcolást és karambolt az autóddal?

A tolatásban rejlő veszélyeket sokan alábecsülik, pedig hátramenetben a vezető észlelésének feltételei lényegesen rosszabbak, mint általában. Sokszor baleset megelőzés szempontjából nagyon fontos, hogy pontosan lássuk, mi történik az autó mögött. Akár gyakorlott, de főleg kezdő vezetők számára biztonságot jelent a tolatókamera.

Okozott már gondot a tolatás szűk térben? Nem látsz a tükörből mindent hátramenet közben? Mostantól ez nem jelenthet gondot!

Amennyiben autónk extra felszereltsége nem tartalmaz tolatóradart, érdemes  ezt az eszközt utólag beszerezni. Erre számos lehetőséget kínál a Tolatópláza webshop.

tolatoplaza_karambol

5 érv a tolatókamera mellett:

Szűk helyeken történő parkolás esetén segítséget nyújt.

Kivédi a holt tér veszélyét.

Segít elkerülni a baleseteket

Kombi autók esetében egyszerűbb dolgod lesz a közlekedésben.

Biztonságot nyújt minden esetben.

Webshop ajánlatunkból erre a célra ajánljuk a  vezeték nélküli HD éjjellátó tolatókamerát .

A tolatókamera és a monitor használatával együtt meggyőződhetsz, hogy nincs-e az autó mögött váratlan akadály, esetleg nem-e szaladt a kocsi mögé egy kisgyerek. Ha nem használod, össze is lehet csukni. A monitor 2 videó bemenettel is rendelkezik, így a tolatókamera mellett akár egy DVD lejátszó, vagy még egy előre felszerelt tolatókamera is rácsatlakoztatható. 

tolatoplaza_tolatokamera

Másik alternatíva, a tolatóradar, amely egyre erősödő hangjelzéssel jelzi az autónk mögötti közvetlen tárgyak távolságát. A tolatóradarnak köszönhetően a tolatás biztonságos, mivel az LCD kijelzőn láthatod, hogy melyik oldalon és milyen távolságra van a mögötted lévő tárgy vagy élőlény.

Az LCD kijelzős tolatóradar hangjelzéssel egyértelműen jelzi az autónk mögötti közvetlen tárgyak távolságát. A tolatóradarnak köszönhetően biztonságban tolathatsz, mivel az LCD kijelzőn láthatod, hogy melyik oldalon és milyen távolságra van a mögötted lévő tárgy vagy élőlény. A hangjelzéseknek különböző fokozatai vannak a tárgy közelítéséhez mérten.

tolatoplaza_tolatoradar

Ugye tudtad, hogy a balesetek túlnyomó többségét emberi mulasztás okozza? Ezeket az emberi hibákat, mulasztásokat ezek az intelligens technológiák teljes mértékben képesek kiküszöbölni. Érdemes hát befektetni ezekbe az eszközökbe, mert hosszútávon megtérülnek.

Látogass el még most a Tolatópláza webshopjába, és biztosítsd a biztonságos utazást autóddal!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem