Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan éljük túl a meleget?

 

Nem tudunk mit kezdeni magunkkal a nagy melegben? Egyszerűen el vagyunk zsibbadva és emiatt semmihez nincs kedvünk? Elgondolkodtunk már azon, hogy hogyan tudjuk elterelni a figyelmünket róla, vagy „enyhíteni szenvedéseinken”?

Számtalan opció létezik, ami alkalmas e probléma kezelésére. Természetesen ilyen nagy hőségben kevés embernek fűlik a foga a kiránduláshoz, illetve a nagy igénybevételű mozgáshoz, kivéve, ha vízben végezzük a sportot. Kivételt képeznek a gyerekek, hiszen számukra a játék az első, így olyan lehetőségek után kell néznünk, amik számunkra és számukra is kedvező.

Az első gondolat, ami szöget üt a fejünkben a fürdés. Ha van medencénk, akkor nem kell messzire menni, hogy meg tudjunk mártózni, ezzel felüdítve magunkat. Azonban, amennyiben nincs medencénk egy közeli tó vagy strand is ideális megoldás lehet. Viszont nem indulunk el felkészületlenül, hisz oda kell figyelnünk a gyerekek épségét biztosító eszközökre, az erős napfény, ebből kifolyólag a napszúrás veszélyeire is, a megfelelő fekhely és étel biztosítására is. A BivinMarket honlapján a STRANDFELSZERELÉS, NYÁRI KIEGÉSZÍTŐK címszó alatt mindent megtalálhatnak, amire szükségük lehet fürdőzés közben.

bivin_strand

A BivinMarket azokra is gondol, akik a forróságban az erdőbe vagy a hegyekbe menekülnek. Hiszen a fák árnyéka kellemes hőmérsékletet biztosít az arra járóknak. A horgászat szintén alkalmas tevékenység, mivel a tóparton kevésbé érezzük, hogy a nap mennyire perzseli a bőrünket, plusz még nem kell sorba állni a halpiacon se, hogy a vacsorára valót megvásároljuk.

Amikor nincs kedvünk kimozdulni, de valami közös programot szeretnénk, vagy esetleg meghívtuk a barátainkat estére, örök klasszikus a társasozás. A megfelelő játék nem csak jó szórakozást nyújt, de kikapcsol és még össze is hangolja az embereket. Viszont, ha nincs mit levenni a polcról, akkor biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő tárasjátékot a BivinMarket oldalán, ha a keresőbe beírja a társasjáték szót (társasjáték). Amennyiben egy kis „énidőre” vágyik és csak a gyerekeket szeretné lekötni, hogy egy kicsit saját magára tudjon fókuszálni, olvasni, filmet nézni akkor fiúknak és lányoknak egyaránt talál játékot itt. Ha szeret puzzle rakni, és mellette vörösbort kortyolgatni, akkor ugyanúgy a játékok között talál 1000 darabosat, amivel magát szórakoztathatja egy szabad estén.

bivin_játék

Manapság hihetetlenül népszerű lett az egészségtudatos táplálkozás, ezáltal egyre többen nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi alapanyagokra és a megfelelő konyhai felszerelésekre, hogy a lehető legfinomabb ételt tudják elkészíteni. Ezáltal nagyon közkedvelt hobbi lett a sütés-főzés, egyre többen kísérleteznek a konyhában, videókat néznek és ötletelnek, hogy milyen 
újdonsággal álljanak elő. A BivinMarket ilyen téren sem hagy minket cserben, hanem az összes foodie (ínyenc) kedvére akar tenni, így külön kategóriaként KONYHA, KONYHAFELSZERELÉS néven a legpraktikusabb termékeket kínálja.

bivin_konyha

De miért stresszeljük magunkat azzal, hogy kell valamit csinálni? Egy rohanó világban élünk, ahol soha nincs megállás. Élvezzük a szabadidőnket, pihenjünk, ahogy kedvünk tartja. Ha le szeretnénk dőlni pár órára, akkor tegyük meg, gyújtsuk meg pár gyertyát, kapcsoljuk be az aromaterápiás párásítót, vagy hangulatfényekkel világítsuk meg a szobát és zárjuk ki a külvilágot, és ezzel együtt a kinti hőséget is.

A lényeg, hogy otthon érezzük magunkat és olyan dolgokkal vegyük körül magunkat, amik segítenek a forróságot elviselhetőbbé tenni.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem