Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hideg a bőrtónusod? Mutatjuk milyen ékszerek illenek hozzád!

Az ékszereink nagyon szép kiegészítői lehetnek öltözékeinkhez. Sokan nem is gondolnánk, hogy ezeket bizony körültekintően kell megválasztanunk ahhoz, hogy tényleg feldobja megjelenésünket. Minden bőrtónushoz, más-más kiegészítő mutat jól, ezért mielőtt ékszert vásárolnánk, érdemes megvizsgálni, melyek valóak igazán hozzánk. Ugyanis, tudnunk kell, ha nem megfelelőt viselünk, csak torzítunk a megjelenésünkön. Cikkünk, a czarekszer.hu webshopjának segítségével mutatja meg nekünk , hogy miért is fontos erre nagyon odafigyelnünk. 

Három féle bőrtónus létezik, a hideg, meleg és a semleges fajta. Ebben a cikkemben most a hideg bőrtónust ismertetem meg veletek közelebbről. Akkor tartozól te is ebbe a csoportba, ha nagyon világos a bőröd és a hajszíned eredetileg világosszőke árnyalatú, vagy a szemed világoskék, talán barna, és ebben az esetben a hajszíned hamvas, hidegebb, nagyon sötét árnyalatú. A bőr sápadtkának tűnik, ezért a napon nagyon elővigyázatosan szabad tartózkodnod, mert könnyen leéghetsz. Sajnos ez a bőrtípus igen érzékeny, ezért nagyon oda kell figyelnünk a kezelésére is.

Ha úgy találod, te is ebbe a csoportba tartozól, legfőképpen a kék, lila és vörös kristálykövek illenek hozzád. Ilyen lehet a  topáz, ametiszt, zafír, akvamarin, a turmalin, rubin, és csakis a fehér, vagy rózsaszínü gyöngyök. Ha peddig fém ékszerben gondolkoznál, mindenképpen a fehérarany és az ezüst árnyalatai között keresgélj.  Meglátod te magad is, ha betartod ezeket a szabályokat, még a közérzeteden is javítani tudsz. A megfelelő ékszerek megválasztása esetében, szebbnek és vonzóbbnak fogod magad érezni, a kisugárzásoddal peddig csodákra leszel képes. Öltözködéskor persze azt is figyelembe kell venned, milyen alkalomról is van szó, mert minden helyzetre más és más illik. 

Partnercégünk oldalán szebbnél szebb ékszerek várnak, mindenféle hölgy, vagy akár férfi, megtalálja a neki való darabot. Ízlésesen válogatták össze a termékpalettájukat, mindenféle bőrtípushoz adnak ötleteket. A weboldal például egyaránt kínál gyűrűket, nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket külön-külön és szettekben is. Az ezüst és arany kollekciójuk lenyűgöző választást nyújthat. Ezenkívül még számos más termék között is kutathatunk, tehát érdemes mindenképpen körül nézni náluk. 

Ha tehát szeretnél stílusosan öltözködni és megjelenéseddel szuper kisugárzó lenni, válassz megfelelő kiegészítő ékszereket ruháid mellé!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem