Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Házasság megromlása a potenciacsökkenés következményeképp. Mi lehet a megoldás?

A potencia zavar egy rendkívül fontos téma, amiről sajnos az érintettek félnek beszélni és méginkább szégyelnek segítséget kérni a problémával kapcsolatban.

A potencia csökkenése jellemzően a férfiakat érinti, bár az előfordulási arány függ az életkortól és az egészségi állapottól is. Az adatok szerint a felnőtt férfiak mintegy 5-20% -át érinti az időnkénti vagy tartós potenciazavar. A potenciazavar gyakrabban fordul elő az idősebb férfiaknál, és az arány növekszik az életkorral. A felmérések szerint a 40 év feletti férfiak mintegy 40%-a tapasztal valamilyen potenciazavart.

Azonban a potenciazavar nem kizárólag az idősebb férfiakat érinti. Okozhatja a nem megfelelő életmód, a sok stressz, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a magas vérnyomás és a cukorbetegség is. Ez pedig egyre gyakrabban fordul elő a fiatalabb generációknál is.

Hogyan hat ez egy kapcsolatra?

A potencia csökkenése jelentős hatással lehet egy pár életére. A férfiak tapasztalhanak szorongást és frusztrációt, amely befolyásolhatja az intim kapcsolatukat a partnerükkel. Az érintettek gyakran elkerülik a szexuális helyzeteket és ezzel csökkentik a kommunikációt és közeledést a párjukkal. Sokszor ezek a negatív élmények meg tudják mérgezni a kapcsolatokat, ami a végén szétváláshoz vezethet. Azonban, ha a párok nyitottan kommunikálnak egymással és proaktívan kezelik a problémát, például párterápiával, orvosi kezelésekkel vagy életmódváltás segítségével, akkor lehetőség van a kapcsolat megerősítésére és a kötődés megtartására. A partner támogatása és megértése is segíthet a nehézségek áthidalásában, és lehetővé teszi a pár számára, hogy megerősítsék kapcsolatukat.

Mit tehetünk a potencia növelés érdekében?

  1. Egészséges életmód fenntartása: Az egészséges életmód, amely magában foglalja a rendszeres testmozgást, az egészséges táplálkozást és az egészséges testsúly fenntartását, segíthet a potencia növelésében.
  2. Orvosi kezelés: Az orvos által előírt gyógyszerek, hormonpótló terápiák vagy egyéb kezelések segíthetnek a probléma áthidalásában.
  3. Stresszkezelés: A stressz kezelése, például relaxációs technikák alkalmazása, meditáció vagy masszázs segíthet a potencia növelésében.
  4. Étrend-kiegészítők: Néhány étrend-kiegészítő, például a cink, a magnézium, az arginin vagy az omega-3 zsírsavak, hozzájárulnak a potencia növeléséhez.
  5. Kommunikáció a partnerrel: A probléma megbeszélése a partnerrel, a nyitott kommunikáció és az egymás támogatása szintén hozzájárulhat a potencia javulásához.


Az alkalmi potencianövelők hatékonyságát különböző összetevőkkel kapcsolják össze, mint például a L-arginin, az egyes vitaminok vagy ásványi anyagok, a ginzeng vagy a maca gyökér. Ezek az összetevők javíthatják a véráramlást, támogathatják a tesztoszteronszintet vagy csökkenthetik a stresszt és a szorongást, amelyek potenciazavarokhoz vezethetnek. Az alkalmi potencianövelők egyes típusai szintén tartalmazhatnak koffeint vagy egyéb stimulánsokat, amelyek fokozhatják a szexuális teljesítményt, így természetes módon javítva a potenciát.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem