Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hasznos termékek amik megkönnyítik a mindennapokat!

Manapság egyre több, az életünk megkönnyítésére szolgáló eszközzel állnak elő a világban, amivel egyszerűbbé teszik az emberek hétköznapjait. Ezen árucikkek iránt az igény egyre nagyobb. A Tutitermékek weboldalon széles választékban, jó minőségben és kedvező áron találhatunk ilyen termékeket.

Az egyik ilyen fontos kiegészítő a hétköznapokra - a laptopasztal. Rendkívül kényelmes megoldás, az otthoni munkavégzést is megkönnyíti. A dőlésszögét is beállíthatjuk, aminek köszönhetően akár az ágyból is dolgozhatunk. Beépített ventilátorral rendelkezik, ami segít lehűteni a laptopot, de ha nincs rá szükségünk, akár ki is vehetjük.

A picture containing text

Description automatically generated

Az egész napos kütyü használat után, a vezeték nélküli töltőállomás tökéletes választás, ha egyszerre szeretnénk feltölteni iPhone készülékünket, Apple watch óránkat és AirPods fülhallgatóinkat. Kellemes tapintása van, strapabíró műanyagból készült, ráadásul stílusos kinézete miatt, akár az asztalunk állandó kiegészítője is lehet.  

Az elmúlt pár évben otthonunk kényelme egyre fontosabb lett, így az is fontos, hogy az a hely, ahol a legtöbb időt töltjük rendezett és tiszta legyen. Ebben nyújthat segítséget az ajtóra akasztható szemetes, ami praktikusan használható konyhában és fürdőszobába is. A legtöbb bútor ajtajára belülről rögzíthető, így a keletkezett hulladék nincs szem előtt, mégis mindig kéznél van. 

A picture containing text

Description automatically generated

Egy másik nélkülözhetetlen termék az univerzális fali tároló. Segít rendet tartani a kisebb helyiségekben, így helytakarékosan és rendezetten tudod tárolni a takarítóeszközeinket, mint például a teleszkópos portörlőt. A teleszkópos portörlő speciális fejének köszönhetően szinte vonzza magához a port, így könnyedén eltakaríthatod az összes piszkot a nehezen elérhető helyekről is. Az extra rugalmas fejnek köszönhetően bármilyen helyzetben használhatod, az extra hosszú, teleszkópos nyélnek köszönhetően pedig bármit elérhetsz vele. Keskeny formatervezésű, így bútorok alatt, háztartási gépek között, radiátorokat, klímákat is könnyedén tisztává varázsolhatsz vele.

A picture containing tool, broom, indoor

Description automatically generated

A ruháink hosszú élete és a mosási balesetek elkerülése érdekében az összecsukható szennyestartó kosár életmentő lehet. A három rekesszel ellátott kosár megkönnyíti a fehér és színes ruhák elkülönítését. Kivehető, könnyen hordozható kosarakkal rendelkezik. Ha esetleg nincs rá szükségünk összecsukható, így kis helyen is tárolható. Nagy kapacitásának köszönhetően több kilogramm ruha tárolására alkalmas.

A barkácseszközöktől kezdve az autós kiegészítőkön át, a szépségápolási termékekig több és hasonló terméket találhatunk a Tutitermékek weboldalon.  Itt minden megtalálható, ami a hétköznapi kényelmetlenségeink orvoslására szükség lehet. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem