Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így varázsolj halloweeni csodavilágot otthonodba ötletes és hangulatos kiegészítőkkel

A Halloween az az időszak, amikor otthonunkat átváltoztathatjuk egy igazi csodavilággá, tele kísérteties dekorációkkal és hangulatos elemekkel, fényhatásokkal. Ez az év egyik olyan eseménye, különösen a fiatalok körében, hogy összegyűlnek a barátok, baráti családok hogy együtt kapcsolódjanak ki és elkápráztassák azokat a vendégeket, akik ellátogatnak halloweeni otthonukba ezen a misztikus éjszakán. A Halloweeni buli előkészületein nincs határ a kreativitásnak, és minden évben új és izgalmas módokat találhatunk arra, hogy varázsoljunk otthonunkba egy igazi rémálom- vagy mesék birodalmát. Otthonunk dekorálása nem csak szórakoztató, hanem rendkívül jó csapatépítő program is lehet barátaink körében. Ötletes és hangulatos kiegészítőkkel, csak egy kis fantáziára és szabadidőre van szükségünk, hogy igazán izgalmas és félelmetes hangulatot varázsoljunk. Szívesen készülnél idén a Halloween estéjére, de nem tudod, hogyan varázsolhatnál igazán varázslatos hangulatot otthonodba? Ebben a cikkben a mindenkiaruhaza.hu webshopjának segítségével szeretnénk ötletes tippeket adni nektek, hogy milyen kiegészítőkre lesz szükségetek ahhoz, hogy igazi csodavilágot teremtsetek ezen az éjszakán!

Halloweeni tök faragás

Az első lépés természetesen a Halloweeni tök faragás, ami az egyik legfontosabb és legtradicionálisabb dekoráció ebben az időszakban. Válasszuk ki a legszebb, legegészségesebb tököt, majd alakítsuk ki belőle a saját szörnyetegünk arcát. A tökfaragás nem csak vidám, hanem nagyon kreatív tevékenység is, amelyben a barátok, vagy gyerekek is részt vehetnek. Fényekkel, gyertyákkal és mécsesekkel megvilágítva pedig még inkább különlegessé válik. Kísérletezz különböző mintákkal és formákkal, hogy igazán egyedi legyen! Tökfejként, lámpásként vagy éppen művészi dekorációként egyaránt szolgálhatnak a bulin, a kertben vagy nappaliban elhelyezve.

Sütik, ételek elkészítése  

A tökfaragás után következhet is a sütemények és italok elkészítése. Az igazi Halloween hangulatot pedig a sütemények és italok teszik teljessé. Az interneten nagyszerű ötletet találhatsz halloweeni receptekre: pl. boszorkányujj keksz, töklámpás formájú sütemények, vérpiros italok, sütőtökös muffin – a lényeg, hogy a finomságok, amiket felszolgálunk a vendégek számára, szintén tükrözzék a halloweeni hangulatot. Az ételek és italok elfogyasztásához biztosíts eldobható parti tányérokat, és poharakat. Ezzel nem csak misztikusabb hangulatot teremtesz, de a buli vége után jelentősen megkönnyíted a rendrakást is. 

Lakás dekorálása

Természetesen a dekoráció sem maradhat el egy otthoni Halloween buliban. Ablakdekorációk, gyertyák, mécsesek, pókhálók, fekete macskák – mind-mind hozzájárulnak a boszorkányos hangulathoz. A fények, gyertyák és mécsesek szintén nélkülözhetetlenek ezen az eseményen. Akár tökbe helyezve, akár különállóan elhelyezve, a biztonságos, meleg világítást nyújtó gyertyák és mécsesek még inkább erősítik a Halloween rejtélyes hangulatát. Készíthetünk ablakdekorációkat is, sötétítő függönyökre rakjunk szellem alakokat fehér kartonból kivágva, vagy akár félelmetesen világító díszek is helyet kaphatnak az ablakokon. Ezek az elemek még inkább fokozzák az esti hangulatot, és a sötétben extra fényforrásként is szolgálnak. Szerezzünk be felakasztható sütőtök formákat, amelyek könnyedén tudunk lelógatni a lámpákról, akár a függönyön is helyet kaphat a függönytartó rúdra felakasztva. Egyszínű lufikkal, lehetőleg narancs és fekete színben dekoráljuk ki az egész házat, s kertet, erkélyt egyaránt. Különösen hasznos kiegészítő lehet, ha kisgyermekes családok mulatják át az éjszakát, a gyermekeknek nagyszerű játék lehetőséget is biztosít. Ezekkel az ízléses dekorációkkal egészen biztos, hogy varázslatos hangulatot teremthetünk házi bulinkon. 

Szerezzünk be jelmezeket

A Halloween hangulatot tovább fokozhatjuk, ha a család minden tagja beöltözik valamilyen jelmezbe. A boszorkány jelmez például mindig nagy sikert arat, de a választék végtelen, attól függően, hogy mennyire szeretnénk elmerülni a szerepjátékban. Egy fekete ruha, egy nagy kalap, egy seprű, és már kész is a tökéletes Halloween jelmez. Természetesen választhatsz ijesztő jelmezeket is magadnak, ha igazán kísérteties hangulatot akarsz teremteni. Házigazdaként célszerű előre meghatározni a buli témáját, és ennek függvényében jelmezeket vagy álarcokat keresni magadnak erre a misztikus estére. 

Összefoglalva, tehát a Halloween ünneplése otthonodban nem igényel nagy erőfeszítést - csak némi kreativitást és fantáziát. Ha követed ezeket a tippeket, biztosan felejthetetlen lesz az otthoni Halloween bulid! Kezdd el időben a szervezést és készülődést, látogass el a mindenkiaruhaza.hu webshopjába, ahol minden szükséges kiegészítőt és jelmezt megtalálsz, széles választékban. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem