Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Gyémántszemes kirakók, hogy bearanyozzák a napod!

Nincs ember a földön, aki ne ismerné a puzzle-t, vagy a kirakós játékokat. Ezerféle létezik belőlük: kicsi, nagy, 3D-s, 10 darabos és többezer darabos. Mindannyian tudjuk, hogy rejtvények jó hatással vannak az agyra. Tanulmányok is bizonyítják, hogy a kirakós játékok javíthatják a memóriát, problémamegoldást és a koncentrációt. Továbbá fejlesztik a logikai gondolkodást, a finommotorikát, a vizualitást, a kitartást és a kudarctűrést, és mind ezek mellett még szórakoztatnak is, ha pedig elkészültünk vele még sikerélményben is részesünk. Szuper, nem?

 

yourhobby_kirakos

Sokszor érzed magad kimerültnek és már kellene egy új kikapcsolódás? Már unod a sima kirakót és kipróbálnál valami újat?

A Yourhobby webáruház segítségével most bepillantást nyerhetsz a gyémántszemes kirakók világába, amely tökéletes választás lehet neked és a családod számára is. A gyémántszem kifejezés hallatán neked is elsőre egy gyémánt ékszer ugrik be, vagy valamilyen drága dologra gondolsz, de szó sincs ilyesmiről. Az elnevezés arra utal, hogy a készleltet tartalmazó kövecskék, olyan káprázatosan csillognak, mintha tényleg drágakövek lennének. Varázslatos látványuk mellett viszont olyan eszmei értéket képviselnek, mint minden egyedi, kézzel készített alkotás.

A gyémántszemes kirakó, egy újfajta kreatív hobbira ad lehetőséget, ami mindenkit magával ragad. Általa olyan élményben részesülhetsz, amely egyaránt nyújt izgalmas kikapcsolódást és pihentető feltöltődést. Szerencsére nem igényel nagy fizikai megpróbáltatást és mindenki számára elérhető. Kis helyen is elfér, és bárhová magaddal viheted. Készítheted egyedül, de egy baráti összejövetelen is jó kis program lehet. Gyerekeddel való közös elfoglaltsághoz is kiváló választás lehet, mert sikerélményben részesül, ezért később is szívesen választ valamilyen alkotói tevékenységet. A szett ajándékba is adhatod olyan ismerősödnek, akire már ráfér egy kis relaxáció vagy agytorna és tudod, hogy szeretik a kreatív, pepecselős dolgokat.

yourhobby_gyemantkirakos

Hogyan is fogj hozzá?

A gyémántszemes kirakót nagyon egyszerű elkészíteni (6 éves kortól meg lehet próbálni). A webshopban elérhető készletekben minden benne van, amire szükséged lesz a kép elkészítéséhez, így gyerekjáték lesz az egész! A színek szerint beszámozott és öntapadós felülettel ellátott vászon celofánnal van bevonva. Mindig csak annyi fóliát húzz le a képről, amennyi résszel dolgozni fogsz. A gyémántszemek közül választd ki azokat a színeket, amelyekre szükséged van, és tedd bele a táróló tálacskába. Nyomd a ceruzát a szilikonba, majd szedj fel egy gyémántszemet és illeszd a képre. A gyémántszem helyét a csomagján szereplő szám és a kép szélén lévő kódrendszer segítségével tudod beazonosítani. Nyugi, mind ez nagyon egyszerű, csak az elején tűnhet picit bonyolultnak! Majd így haladj tovább lépésről lépésre, ameddig kedved tartja. A szett bőven tartalmaz kövecskéket, így nem kell attól tartanod, hogy valamelyik színből nem lesz elegendő, még akkor sem, ha néhány darab netán elveszne. Ha sikeresen elkészültél az alkotással, bekereteztetheted, és a falat dekorálhatod vele. A vidám, mesefigurás képek aranyos kiegészítője lehet a gyerekszobának. A komolyabb munka, pedig a lakás bármely helyiségében jól mutathat.

yourhobby_mandala 

Ha a fent olvasottak meghozták a kedved egy ilyen kép elkészítéséhez, vagy ötleted sincs, mit ajándékozz szülinapra és karácsonyra. Nézz körül bátran a Yourhobby webáruházban, mert számos gyémántszemes kirakókészlet közül válogathatsz. Többek közt megtalálhatod a mese motívumokat, tájképet, csendéletet, ételt, italt, virágokat és állatokat ábrázoló képeket is. Viszont ha más jellegű termék körben, de kreatív dologban gondolkodsz, akkor festéshez, varráshoz és barkácsolás szükséges kézműves termékeket is megtalálod a weboldalon.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem