Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Gardrób rendezési ötletek!

A gardróbunk rendben tartása nem mindig egyszerű feladat. Sok-sok praktikus és hatékony módszer létezik, amelyek ebben segítséget adnak számunkra. Következő cikkemben, olyan rendezési tippeket adok, melyek átláthatóbbá és rendezettebbé teszik a te szekrényedet is. A vasalatwebshop.hu weboldaláról különböző gardrób kiegészítőket vásárólhatsz, melyek a rendezésben nagy segítséget adhatnak neked is. Választhatsz szekrényedhez Ruhalifteket, Ruha rudakat, Kihúzható nyakkendő-,öv-, és nadrágfogast, vagy különböző Kereteket, kosarakat is. 

Az első fontos lépés, hogy jól berendezzük gardróbunkat nem más, mint átvizsgálni a ruhadarabjainkat. Szanáljunk ki minden olyan darabot, melyet már régóta nem használunk, akár azért mert kihíztuk, meguntuk, mert így nagyobb helyet biztosítunk az újabb ruháinknak is. Ezután kezdjük el csoportosítani azokat, melyeket biztosan használni fogunk. Kategorizálhatjuk évszakoknak megfelelően, de akár színekre bontva is. Célszerű még a felsők, alsók, kabátok, cipők külön pakolása, hiszen így gyorsabban és egyszerűbben találjuk a megfelelő darabunkat. Így könyebb lesz áttekintenünk, összehasonlítanunk, hogy éppen mit is szeretnénk felvenni.

A könyebb és egyszerűbb tárolás érdekében, probáljuk mindig szemmagasságba tenni azokat a ruhákat, melyek az évszaknak éppen megfelelőek. Magasra kerüljenek azok, melyeket igen ritkán, vagy más időszakokban hordunk, használunk. Előnyös több polcot, fiókot hasznosítani, melyekkel simán el tudjuk választani a különböző kategóriába került termékeket. Vannak összecsukható dobozok, tartókák, öv- és nadrágfogasok is, amelyek az egyébb hasznos kiegészítőknek adhatnak helyet. Ez lehet sál, sapka, kesztyű, öv vagy ékszer is. A fiókok segítenek az alsóneműk tárolásában, mint bugyi, alsónadrág, melltartó, zokni, harisnya. A csoportosítás segít abban, hogy gyorsabban tudjuk áttekinteni a kínálatot. Így a reggeli rohanás sem fog bennünket abban meggátolni, hogy rendezett legyen az aktuális öltözetünk. A fiókokat célszerű alulra vagy mellmagasságra helyezni, mert így egyszerübben férűnk hozzá a benne tárolt dolgainkhoz.

Ha a gardrób szekrényünk a mennyezetig tervezett, még több ruhának adhat helyet. A fogasokra került ingek, blúzok vagy éppen kabátok gyűrődésmentesen kiemelhetőek szekrényünkből. Gardróbszekrényt tervezhetünk nappaliba, hálószobába és persze az előszobánkba is. Bárhol is hasznosítjuk, mindenképpen nagyon jó célt fog szolgálni! Partnercégünknél, a vasalatwebshop.hu oldalán mindent megtalálsz, amire szükséged lehet egy jól berendezett gardróbszekrényhez. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem