Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Fülhallgatót keresel? Itt megtalálod!

Mindenkinek jól tud esni a zenehallgatás megnyugtató és felvillanyozó élménye, legyen szó utazásról, munkáról vagy egy ütős buliról. Persze ahhoz, hogy teljes mértékben átérezd a zenét, elengedhetetlen egy jó minőségű eszköz, amin keresztül hallgatod. Ez lehet egy otthoni hangszóró szett, fejhallgató vagy fülhallgató, de akár autó hifi szett is. A közös mindegyikben a zene élménye lesz, amit a minőség garantál.

Ha épp fülhallgatót vagy fejhallgatót keresel, de nem tudod mit válassz, a blitzwolf.shop segítségével garantáltan megtalálod az igazit!

blitzwolf_fulhallgato

Vezetékes vagy vezeték nélküli?

A modernkori fülhallgatók esetében vízválasztó szerepe van az előbbi kérdésnek, szóval jól meg kell fontolnunk döntésünket. Míg a vezeték kényelmetlen lehet, hiszen beleakad mindenbe, és mágikusan össze tud csavarodni, nem kell bajlódni a párosítással és töltéssel. Vezeték nélküli társaik viszont szabadságot adnak a mozgásban, egyszerűen bedugjuk a fülünkbe, és el is felejthetjük a kényelmetlenségeket, amik a vezetékes modellekkel járnak.

blitzwolf_

Zárt vagy nyitott?

Ha a cél az, hogy megszűnjön körülöttünk a külvilág, zárt szerkezetű In-Ear fülhallgatóra van szükségünk, ezek nem engedik be a külső hangok nagy részét, illetve kifele sem tudnak olyan könnyen távozni, így igazán egyéválhatunk a zenével. Hallójáratba simuló, szilikon fülharanggal illeszkedik a fülünkbe, ami hosszabb távon is kényelmes marad, azonban voltaképp füldugóként funkciónál. Városi közlekedéshez éppen ezért nem is ajánlott, hiszen ez azzal jár együtt, hogy kevésbé vagyunk tudatában a minket körülvevő történéseknek, így rendkívül veszélyes lehet. Ilyen esetekre a nyitott szerkezetű Earbuds fülhallgatók jelentik a megoldást, amik ugyan műanyag kialakításuk miatt kevésbé komfortosak, mégis életmentőek tudnak lenni.

blitzwolf

Kihagyhatatlan termékek

Ha még mindig bizonytalan vagy az igaziban, hadd mutassak pár kedvcsinálót. A BlitzWolf BW-FYE7 vezeték nélküli In-Ear fülhallgató igazi közönségkedvenc, nem is meglepő módon. Saját töltődobozával érkezik, mindkét fülhallgatóban egy-egy Dynamic Driverrel, amik a kiegyensúlyozott, minőségi hangzásért felelősek. Ezen felül a többfunkciós gombokkal pár mozdulattal számos parancsot ki tudunk adni, miközben Bluetooth 5.0-án keresztül kapcsolódik a zsebünkben lévő telefonunkhoz. A hangzás kimagasló más vezeték nélküli fülhallgatókhoz képest, a basszus erős, a magas hangok pedig élénkek. Ha kicsit mégis más vizekre eveznénk, a OneOdio megnyitja kapuit fejhallgatói előtt. Rendelkezésünkre áll itt is vezetékes, illetve vezeték nélküli opció, továbbá mikrofonos, illetve mikrofon nélküli modell is, mind magas minőséget képviselve, elérhető áron.

Ha számodra is fontos a pénzedért kapott minőség, szavazz bizalmat a blitzwolf.shop-nak, ahol garantált lesz az elégedettség!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem