Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Fogantyúk, fogasok és egyéb praktikus dolgok otthonunkba

Mindenki imádja azt a pillanatot, amikor kiválaszthatja a rá jellemző stílus jegyeket bútorainak. Hiszen ma már több ezer árucikk között válogathatunk, hogy kiválasszuk azt, ami a legjobban illik egyéniségünkhöz, legyen az rusztikus, klasszikus, vintage, minimalista vagy modern kialakítás. Bármit is keresel az egyszerű funkcionális szerepet betöltő daraboktól a legmagasabb minőségű fogantyúkig mindent megtalálsz. A Vasalatwebshop Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked azokat a praktikus dolgokat, amelyek hozzájárulnak az egyszerűbb élethez. Kedvedre válogathatsz a fogantyúk, a bútorgombok, a fogasok, a süllyesztett fogantyúk és a fogantyú profilok kategóriákban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb darabot!

vasalatwebshop

A fogantyú az egyik legfontosabb elem, hiszen meghatározza a bútorok kinézetét. Legyen szó újonnan vásárolt bútorról vagy egy régi darabról, amely még használható, de ráférne egy kis átalakítás. Akármelyik opció is áll fenn egy fogantyúval könnyedén meghatározhatod az összkompozíciót, legyen a bútorod elegáns, modern, vagy akár rusztikus stílusú kényelmesen válogathatsz a legmagasabb minőségű termékektől az egyszerű funkcionális szerepet betöltő fogantyúkig. A Tulip fogantyú gyűjtőnév alatt számos ismert márkát találsz: Bosetti Marella, Giusti, Entry, Metakor vagy Siro.

Ha inkább bútorgombokat részesíted előnyben, semmi gond! Széles választékában fellelhetők, melyek segítségével újjá varázsolhatod otthonod, egyéniséget adva bútoraidnak bármilyen stílust is képviseljen a lakásod. Lehet az klasszikus, modern, rusztikus, minimalista, vintage vagy old fashioned. Számos bútorgombot kombinálhatsz a hozzá tartozó fogantyúkkal is.

vasalatwebshop_fogas

Az otthonod másik nélkülözhetetlen eleme a fogas. Dizájn mellett egyben funkcionális szerepet is betölt, ezért fontos, hogy a megfelelőt válasszuk ki otthonunk stílusának. Könnyedén visszaadhatják egyéniségünket: legyen az antik, modern, klasszikus, minimalista, old fashioned, vagy rusztikus.

A huszonegyedik században egyre nagyobb teret hódítanak a bútorok világában a süllyesztett fogantyúk modern, letisztult megjelenésükkel. Tengernyi furat távolság, stílus és szín érhető el. Közkedvelt márkák: Confalonieri, D-Beschlag, Hettich, Metakor, Systemhandle és Tulip.

vasalatwebshop_butorEgy modern lakás nélkülözhetetlen eleme a led világítás, amely meghatározza a lakás egyéniségét. Elrejtheted bárhová, akár az ágy alá, a konyhai felső szekrény alsó felére, vagy a szekrénybe, akár a mennyezetre is, Csak a képzeleted szabhat határt a felhasználási helyet illetően! Az elhelyezéshez a következő kellék kellenek: a LED szalag, alumínium és műanyag LED profil, transzformátor, távirányító, mozgásérzékelő és kapcsoló. A Strong és Halemeier, a legnagyobb világmárkák termékeiből válogathatsz.

Ha nemrég új lakásba költöztél, felújítást tervezel vagy csak a bútoraidat szeretnéd feldobni, akkor bátran nézz körül a Vasalatwebshop Webáruház oldalán, ahol a bútorok kifogástalan működéséhez szükséges eszközöket megtalálod, amelyekkel elérhető a praktikus helykihasználás! Ezen kellékkel a gardróbok tereit megnövelheted, a ruhatárolást előnyösen megoldhatod!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem