Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Falra szerelhető - perem nélküli wc csésze integrált bidé funkcióval

Mi a különbség a hagyományos és a peremnélküli WC között?


Nem lepünk meg azzal, ha azt mondjuk, hogy a legnagyobb különbség a perem hiánya lesz, viszont sokan nem sejtik, hogy ez mégis milyen változásokat jelent a WC mindennapi működésében. Így a global viva market webáruház segítségével, összeszedtük a fontosabb tudnivalókat erről az érdekes témáról.

A perem nélküli WC olyan WC, amelynek nincs pereme a csészéjének. Ez azt jelenti, hogy a csészealjának hátulja sima felületű és könnyen tisztítható. Ez a WC típus az elmúlt években egyre népszerűbb lett, mert számos pozitívummal rendelkezik a hagyományos WC-kkel szemben.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy könnyebben tisztíthatóak és higiénikusabbak. A hagyományos WC-k pereme közti területek nehezen hozzáférhetők és könnyen összegyűjthetik a szennyeződéseket, ami fertőzésekhez vezethet. A perem nélküli WC-k sima felületűek, így könnyen tisztíthatóak és csökkenthetik a baktériumok és vírusok terjedését a WC-használat után.


A perem nélküli WC csészéjében a víz egyenletesen terjed el a sima felülete miatt, ami segít a hatékonyságán. Továbbá csökkentik a vízfogyasztást, mert általában kisebb mennyiség is elegendő az öblítésére. Ez azt jelenti, hogy a perem nélküli WC-k környezet és pénztárca barátok is egyben, mert kevesebb vizet használnak.

Mi is pontosan a bidés WC és honnan jött?


A bidés WC eredete nem teljesen tisztázott, de úgy tartják, hogy az első bidés WC-k Ázsiában jelentek meg, és onnan terjedtek el Európába és más kontinensekre. A történelem során az emberek számos különböző módszert alkalmaztak az intim higiéniára, és a bidés WC-t is fokozatosan fejlesztették.

Az első ismert bidés WC-ket valószínűleg az ókori India vagy Perzsia használta, ahol egy edény vagy kanna vízzel tisztították meg magukat a WC használata után. Később, a középkorban, az arabok és a törökök már használták a bidés WC-t, amelynek kialakítása már hasonlított a modern verziókhoz.

A bidés WC használata az európai kontinensen a 18. században vált népszerűvé, és azóta fokozatosan elterjedt az egész világon. A bidés WC-k változatosak lehetnek a kialakításukban, az alkalmazott technológiában és az elérhető funkciókban, de az alapja mindig az intim higiéniát szolgáló vízzel való tisztálkodás.

A bidés WC-nek számos előnye van, például:

  1. Higiénia: A bidés WC segít eltávolítani a szennyeződéseket és baktériumokat a testről, ami segít megelőzni a fertőzéseket és a betegségeket.

  2. Kényelem: A bidés WC-nél nem kell papírt használni a tisztálkodáshoz, ami kényelmesebbé teszi a WC-használatot a bőr számára.

  3. Környezetbarát: A bidés WC-nél nem kell papírt használni, így a papírfogyasztás csökken, ami jó hatással van a környezetre.

  4. Egészség: A bidés WC-nél nincs irritáló hatása a bőrre, ami segíthet megelőzni a szárazságot, viszketést és egyéb bőrproblémákat.

  5. Komfort: Néhány bidés WC biztosít kényelmi funkciókat, például hőmérséklet-szabályozást, masszázst és egyéb extra funkciókat, amelyek még jobb élményt biztosítanak a felhasználóknak.


Összeségében egy perem nélküli bidés WC remek döntés lehet otthonunk fejlesztésében, hiszen vizet és papírt spórolunk meg vele, így óvva a környezetet. Nemutolsó sorban pedig, pénztárcánk is vastagabb marad.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem