Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Fahasogatás könnyedén!

Sokan fűtenek fával, de ehhez előkészületeket kell tenni. Akinek peddig kertje, udvara van, tudja hogy rendszeresen ápolni, gondozni kell azt. Ilyenkor fáinkat is át kell néznünk és előfordulhat ha beteg, lehet ki is kell vágnunk és fel kell azt dolgoznunk. Ez bizony nagy munka lehet, főleg mikor a hatalmas rönköket kell felhasogatni. A munkához nagy szükség van energiára és munkabírásra is,  de ma már sok könnyítést kapunk ehhez a tevékenységünkhöz. A gudebolt.hu weboldala nyújt ebben segítséget számunkra, ahol többféle rönkhasogatógépet, más néven fahasogatót kínálnak. Választhatunk vízszintes, inkább alkalmi használatra gyártott modellt, vagy függőleges fajtát, mellyel nagyobb munkákat is el tudunk végezni. 

A fahasogatógépek ránézésre is nagyon különbözőek lehetnek. Használatukat bevetve, mindenképpen csökkentjük az emberi erő felhasználását, amikor előkészítjük a tűzifának valót. A vízszintes gépek segítsége jól jön a kiegészítő fatűzelésnél, a téli hidegebb időszakokban. A függőleges gépek peddig már tudnak nagyobb munkákat is elvégezni, velük az olyan hasábok is feldolgozhatóak, melyek nedvesebbek, nagyobbak, göcsörtösebbek is lehetnek. A gépek teljesítménye jóval nagyobb, mint amit az emberi erő elbír. Mivel általában hidraulikus elven működnek, így akár több tonnás nyomást is elbírnak. 

Két verziója létezik, az elektromos és a benzinmotoros fajta. Az otthoni, háztartási munkálatokhoz nagyon jó megoldás lehet a kisebb elektromos modell, mely könyebb súlyú és alacsonyabb az árkategóriája is,ez által megkímélve pénztárcánkat. Ipari feladatokhoz peddig, a benzinmotoros modell a segítség. A rönkhasítók előnye, hogy elképesztően gyorsan, rövidebb időn belül vagyunk képesek a hasításokat elvégezni. A gépek igen nagy teljesítménnyel végzik feladatukat, ez által kevesebb emberi energia használódik el. Nem csak a kényelmünket szolgálják, de még egészségünket is megsegítjük használatukkal.  A gépek forgalmazói nagy figyelmet szentelnek gyártásuk során a biztonsági szabályok betartására.

Partnercégünk oldalán ilyen fahasítógépek és azok tartozékai között válogathatunk. Érdemes jól átgondolnunk, milyen munkaeszköz segítené a mindennapjainkat, hiszen a beruházás nagyon hamar meg fog térülni! Akár otthoni, akár üzemi részlegre keresel megoldást, ennél a cégnél biztosan megtalálod. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem