Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezzel közlekedhetsz leghatékonyabban a városban!

A városi közlekedés napjainkban elég sokféleképpen megoldható, gondoljunk csak a tömegközlekedés adta lehetőségekre vagy a legújabb személyszállító eszközökre. Vitára ad okot azonban, hogy melyik közlekedési forma felel meg leginkább a költség- és időhatékonyságnak.

Írásunkban a Fullmarkt segítségével átfogóbb képet adunk az általunk legjobbnak ítélt városi közlekedési eszközről, az elektromos robogóról.

 

Pár év és behozza az árát!

 

 

Bizony az egyik legtöbbször említett előny, ami az elektromos robogók mellett áll, az a kicsit magasabb eladási ártól független, gyors ütemű megtérülés. A legtöbb elektromos robogó 100 kilométer megtétele alatt csupán 400 – 500 forint befektetést igényel, ami az áramfelhasználást illeti, így messze az egyik legköltséghatékonyabb közlekedési eszköz.

E mellett érdemes megemlíteni a könnyű szervizelhetőséget és kevésbé amortizálódó alkatrészeket, amik még inkább élhető megoldássá teszik robogónkat.

 

Városi közlekedésre szabott hatótáv!

 

 

Típustól függetlenül konzekvensen kijelenthető, hogy az e-robogók hatótávolsága valahol 40 és 200 km között mozog, ami a magyar városok viszonylatában egészen jól használhatóan fest. Nyilván Budapest lesz az a város, ahol a leggyakrabban találkozhatunk az elektromos robogókkal, ám ha belegondolunk, hogy a kisebb nagyobb városokban e számok milyen jól hangzanak, akkor szinte kinyílik a világ, és az emberi léptékben mérve minden bolt, ügyintézési felület és szórakozási lehetőség könnyedén elérhetővé válik.

Az akkumulátor technológiák folyamatos fejlődésének köszönhetően a közeljövőben ez a szám még magasabbra fog kúszni, amely már az agglomerációs körzetek elérhetőségét is közelebb hozza.

 

A városi mobilitás csúcsa!

 

 

Akár gyors bevásárlásról van szó, vagy egy születésnapról, esetleg egy randiról, robogónkkal könnyedén képesek leszünk átsuhanni a városon, mindenféle akadályozottság nélkül. A fent említett erények után nem mehetünk el szó nélkül a városi közlekedési szituációk könnyű kezeléséről, hiszen gondoljunk csak bele, adott egy eszköz, amely rendelkezik a bicikli és a roller mobilitásával, mégis gyorsulása és kényelme vetekszik egy autóéval.

Legyen szó útlezárásról, szűk utcákról vagy forgalomkorlátozásról, e-robogónk segítségével a legsietősebb helyezetekben sem vallunk szégyent, hiszen cikázó, villámléptű teremtményként könnyedén átcsusszanunk a legszorultabb helyezetek is, a parkolás könnyedségéről nem is beszélve.

 

Egy szó, mint száz a városi közlekedés koronázatlan királya, az elektromos robogó megváltoztatta a mobilizációhoz való hozzáállásunkat úgy, hogy észre sem vettük.

Ha Te is szeretnél egy szuper e-robogót nézz körül a Fullmarkt webáruházában, ahol folyamatosan bővülő kínálattal találkozhatsz!

Ha tetszett cikkünk olvasd tovább bátran az OP Story blog oldalát!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem