Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezt biztosan nem tudtad a memóriahabos matracokról!

A kemény ágybetétekkel szemben a memória matracok sokkalta kényelmesebb és egészségesebb, nyugodtabb és regenerálóbb alvást biztosítanak számunkra. A matracom.hu oldalán sokféle matrac közül válogathatunk. Ezek közül is az egyik kiemelkedő típus a memóriahabos matrac. Ezekből is nagy választék van, mint például a vákuum matrac, memory matrac, zsákrugós memory matrac. Felső rétegén a habanyag felveszi a test minden formáját, a gerinc hajlatait, görbületeit, mind a csigolyákat, izmokat kényelemben megtartja.

matracom_alvas

Ezáltal az egészséges testtartás miatt lecsökkennek az éjszakai forgások és reggel pihentebben ébredünk. Használatával megelőzhetőek a különféle hát- és gerincfájdalmak, vagy betegségek, akár nyomáspontokon kialakult fekélyek is, lumbágó. Az energiaelnyelő memória habanyag felületén, szinte nincs is mozgásátvitel, ami azt jelenti, ott nyomódik csak be, ahol közvetlenül nyomás éri. Tehát a mellettünk fekvő mozgását egyáltalán nem érzékeljük, így reggel kipihenten és energikusan kelhetünk fel.

matracom_alvas

Érdemes azt is tudni ezekről a matracokról, hogy a nagy sűrűségű, szervetlen rostokból álló habanyagban az allergiát okozó poratkák kevésbé tudnak megtelepedni, így antiallergénnek mondható. Ezáltal kisebb eséllyel váltanak ki allergiás és asztmás tüneteket. Eredetileg űrhajósok számára fejlesztették ki a habot, hogy nyugodt legyen a pihenésük. Az ágymatrac lágyan követi a testvonalát, így jó alátámasztást ad a testének, ami által könnyeben ellazul. 180 kg súlyig is megőrzi a matrac alakját, rugalmasságát.

matracom_egeszseg

A speciális matrachuzatok könnyen harcba szállnak az izzadságcseppekkel is. Egy matracnak persze nemcsak kényelmesnek kell lennie, fontos hogy évekig képes legyen szebbé tenni álmainkat. Formatartás és terhelhetőség tekintetében sem marad el a memory hab más anyagoktól. Az átlagos habanyagoktól tömörebb, ezáltal pedig nehezebben veszti el lassú visszarugózó képességét. Viszkoelasztikus (viszkorugalmas) tulajdonsága miatt a memória mellett a lusta hab elnevezéssel is szokták illetni, amikor ugyanis a terhelést levesszük róla, eredeti állapotába csak szép lassan áll vissza. Nem csoda, hogy a memóriahabos matrac sok-sok éve az élvonalon hódít. Próbáld ki te is, látogass el a Matracom.hu webáruházba és meglátod mennyivel minőségibb lehet a pihenésed neked is!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem