Ezt biztosan nem tudtad a memóriahabos matracokról!

A kemény ágybetétekkel szemben a memória matracok sokkalta kényelmesebb és egészségesebb, nyugodtabb és regenerálóbb alvást biztosítanak számunkra. A matracom.hu oldalán sokféle matrac közül válogathatunk. Ezek közül is az egyik kiemelkedő típus a memóriahabos matrac. Ezekből is nagy választék van, mint például a vákuum matrac, memory matrac, zsákrugós memory matrac. Felső rétegén a habanyag felveszi a test minden formáját, a gerinc hajlatait, görbületeit, mind a csigolyákat, izmokat kényelemben megtartja.

matracom_alvas

Ezáltal az egészséges testtartás miatt lecsökkennek az éjszakai forgások és reggel pihentebben ébredünk. Használatával megelőzhetőek a különféle hát- és gerincfájdalmak, vagy betegségek, akár nyomáspontokon kialakult fekélyek is, lumbágó. Az energiaelnyelő memória habanyag felületén, szinte nincs is mozgásátvitel, ami azt jelenti, ott nyomódik csak be, ahol közvetlenül nyomás éri. Tehát a mellettünk fekvő mozgását egyáltalán nem érzékeljük, így reggel kipihenten és energikusan kelhetünk fel.

matracom_alvas

Érdemes azt is tudni ezekről a matracokról, hogy a nagy sűrűségű, szervetlen rostokból álló habanyagban az allergiát okozó poratkák kevésbé tudnak megtelepedni, így antiallergénnek mondható. Ezáltal kisebb eséllyel váltanak ki allergiás és asztmás tüneteket. Eredetileg űrhajósok számára fejlesztették ki a habot, hogy nyugodt legyen a pihenésük. Az ágymatrac lágyan követi a testvonalát, így jó alátámasztást ad a testének, ami által könnyeben ellazul. 180 kg súlyig is megőrzi a matrac alakját, rugalmasságát.

matracom_egeszseg

A speciális matrachuzatok könnyen harcba szállnak az izzadságcseppekkel is. Egy matracnak persze nemcsak kényelmesnek kell lennie, fontos hogy évekig képes legyen szebbé tenni álmainkat. Formatartás és terhelhetőség tekintetében sem marad el a memory hab más anyagoktól. Az átlagos habanyagoktól tömörebb, ezáltal pedig nehezebben veszti el lassú visszarugózó képességét. Viszkoelasztikus (viszkorugalmas) tulajdonsága miatt a memória mellett a lusta hab elnevezéssel is szokták illetni, amikor ugyanis a terhelést levesszük róla, eredeti állapotába csak szép lassan áll vissza. Nem csoda, hogy a memóriahabos matrac sok-sok éve az élvonalon hódít. Próbáld ki te is, látogass el a Matracom.hu webáruházba és meglátod mennyivel minőségibb lehet a pihenésed neked is!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem