Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezért érdemes kipróbálnod a búvárkodást neked is!

Sokan úgy tekintenek rá, mint egy veszélyes, misztikus és nehéz sportra. Egyesek játszva, leginkább felelőtlenül vágnak neki ennek víz alatti kalandnak. A Delfinbúvár Webáruház segítségével összegyűjtöttük eme elbűvölő sportnak a szépségeit. Megemlítve néhány apróbb, de hasznos praktikát, amit hasznosíthatsz majd a víz alatt.

Az alábbi érvek meggyőzhetnek arról, hogy miért érdemes elvégezni egy kezdő búvártanfolyamot.

delfinbuvar_hajo

Tudsz venni Levegőt a víz alatt!

Első alkalommal a víz alatti levegővételnél (palack/légző cső) egy furcsa érzést fogsz érezni, melyben keveredik egy kis félelem, a meglepettség, a boldogság, melyek együttes megtapasztalása semmihez sem fogható.

A súlytalanság állapotában lehetsz

Világunk egyre közelebb kerül az űrturizmus elterjedéséhez, még hosszú évekig a gazdagok kiváltsága lesz. DE! Ha nem tudtad: a víz alatt is elérhető a súlytalanság, csak gyakorolni kell. A semleges lebegőképesség elérése: a felhajtóerő, és a légzés összehangolásán múlik, mellyel egy helyben tudsz maradni a víz alatt. Minél többet gyakorlod, annál könnyebbnek érzed majd magad.

delfinbuvar_korall

3 dimenziós mozgás

A mindennapi életben te is hozzászoktál, hogy csak előre, hátra, jobbra vagy balra mész, ezek a korlátok a víz alatt megszűnnek. Minél ügyesebben tudod alkalmazni a felhajtóerőt/légzést együttesen, eljuthatsz a „Liftezős” szintre: amely során pusztán levegővétellel tudsz emelkedni vagy süllyedni a kívánt mélységig!

Élőlények, melyek létezéséről sem tudtál!

Merülés előtt csak a különböző tájékoztatókból, prospektusokból, biológia óráról ismerhettél élőlényeket, azonban merülésed alatt nem biztos, hogy csak azokkal fogsz! Szerencsére a vízi élővilág olyannyira színes és páratlan, hogy még a legtapasztaltabb búvárokat is meglepi többszöri merülés után, ugyanazon helyen ismeretlen lényekkel, növényekkel találkoznak.

Külvilág kizárása!

Mivel szárazföldi lény vagy, így a búvárkodás jelenti a kaput, hogy betekintést nyerj egy varázslatos víz alatti világba, ami szerfelett csendes és békés. Az egymás közti kommunikáció is többnyire kézjelzésekkel történik. A lebegés élménye a néma csenddel egybekötve nagyon könnyűvé teszi a víz feletti világ kizárását. Kiváló relaxációs hatása van, teljesen megfeledkezhetsz arról, hogy mi történt veled merülés előtt vagy, hogy mi lesz utána: A pillanatot éled meg ott és akkor, a víz alatt!

Barátkozás

A búvárok barátságos emberek. Megérkezve egy új, kapós merülési helyszínre szinte biztos, hogy azonnal barátokra lelsz. Témában mindig bővelkedni fogsz: Ki, hol búvárkodott eddig? Hova szeretne eljutni? Milyen állatokkal találkozott? és még megannyi kérdés van a tarsolyodban. Sokan állítják, hogy ismerkedni közkedvelt merülő helyszínen könnyebb, mint egy szállodában, bárban, vagy egy házibuliban.

delfinbuvar

Most, hogy éveket töltöttünk a négy fal között, már-már antiszociálisak lettünk. Ha végre lehet utazni, emberek közt lenni, akkor itt a lehetőség a Delfinbúvár Webáruház segítségével egy kezdő búvártanfolyam elvégzése után új kapuk nyílhatnak meg előtted, egy olyan világba elrepítve, amelyet csak a tv-ben láttál! Hiszen a búvárkodás nem csak egy sport, hanem egy igen látványos és különleges társasági élményt nyújtó szabadidős tevékenység.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem