Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezekkel a termékekkel maradj formában 2022-ben!

Ha rendszeresen jársz edzeni vagy esetleg vega/vegán diátát folytatsz, akkor veled is szembejöttek már a különböző proteinek. Lehet sokan nem is tudják, de van különbség protein és protein között. Vannak az állati eredetű fehérjék, amiket általában a tejtermékekben lehet megtalálni, de a halban és a tojásban is megvannak. Ezeket az elmúlt pár évben egyre kevésbé ajánlják, mivel magas zsírtartalma miatt káros lehet a szervezetre. Emiatt is kezdtek el a növény eredetű fehérjék jobban teret hódítani. Ebben a cikkben ezekről olvashatsz, és ha megjön a kedved, hogy elkezd szedni ezeket a fehérjéket, vagy esetleg leváltsd az állati eredetűeket, akkor mindenképpen látogass el a Vitalife24 weboldalára!

Az elegendő fehérje bevitel nem csak az izomépítésben, de izom megtartásban és a fogyókúrában is segít. Nem mindegy mennyi fehérjét viszünk be a szervezetünkbe, ez több tényezőtől függhet. Ilyen például a nem, kor és a napi mozgás.

Hogy az elegendő mennyiségű növényi fehérjét bevigyed a szervezetedbe, sok hüvelyest, csicseriborsót, mogyorót és zöldséget kell fogyasztanod. Ha nem tudod ezeket olyan könnyen beépíteni a mindennapi táplálkozásodba, akkor se aggódj! Már nem csak a sportolók körében terjedtek el a fehérje porok, hanem a nem sportolóknál is népszerű lett. Ráadásul manapság már sokkal több ízben lehet őket beszerezni, mint pár évvel ezelőtt, ezért még a legválogatósabbak is megtalálják a saját ízlésükhöz a legjobbat. Ezek mindenkinek hasznosak lehetnek. Ha sportolsz, akkor könnyebb az izomépítés. De akkor is remek választás, ha kevesled a napi fehérje beviteledet, például egy vegán vagy vega diéta miatt. De ha csak formásodni szeretnél és zsírt veszíteni, akkor is sokat segíthet! A fehérje porok segítségével kevesebb kalóriát viszel be és fogyás közben nem az izomból, hanem a zsírból fogsz veszíteni.  Ráadásul a fehérje emésztése közben több energiára van szükség, ami miatt akár semmit téve is fogyhatsz.

Ha a fehérje porok mellett mást is kipróbálnál, akkor kóstold meg a fehérje szeleteket. Ezek is hasonló képen működnek, mint a porok, de érdemes ezeket is kipróbálni a változatosság érdekében. A rohanós mindennapokban is hű társad lehet, amikor nincs arra időd, hogy elkészíts egy shake-et. Útközben is elfogyaszthatod, vagy bedobod a táskádba, későbbre.

Szerencsére manapság nem kell megszakadni az edzőteremben, hogy formában maradhass, és ennél még sosem volt könnyebb odafigyelni az étkezésre, a fehérje shakekkel és szeletekkel. Ha szeretnéd kipróbálni a növényi fehérjéket tartalmazó termékeket, akkor mindenképp látogass el a Vitalife24 weboldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem