Ezekkel a termékekkel maradj formában 2022-ben!

Ha rendszeresen jársz edzeni vagy esetleg vega/vegán diátát folytatsz, akkor veled is szembejöttek már a különböző proteinek. Lehet sokan nem is tudják, de van különbség protein és protein között. Vannak az állati eredetű fehérjék, amiket általában a tejtermékekben lehet megtalálni, de a halban és a tojásban is megvannak. Ezeket az elmúlt pár évben egyre kevésbé ajánlják, mivel magas zsírtartalma miatt káros lehet a szervezetre. Emiatt is kezdtek el a növény eredetű fehérjék jobban teret hódítani. Ebben a cikkben ezekről olvashatsz, és ha megjön a kedved, hogy elkezd szedni ezeket a fehérjéket, vagy esetleg leváltsd az állati eredetűeket, akkor mindenképpen látogass el a Vitalife24 weboldalára!

Az elegendő fehérje bevitel nem csak az izomépítésben, de izom megtartásban és a fogyókúrában is segít. Nem mindegy mennyi fehérjét viszünk be a szervezetünkbe, ez több tényezőtől függhet. Ilyen például a nem, kor és a napi mozgás.

Hogy az elegendő mennyiségű növényi fehérjét bevigyed a szervezetedbe, sok hüvelyest, csicseriborsót, mogyorót és zöldséget kell fogyasztanod. Ha nem tudod ezeket olyan könnyen beépíteni a mindennapi táplálkozásodba, akkor se aggódj! Már nem csak a sportolók körében terjedtek el a fehérje porok, hanem a nem sportolóknál is népszerű lett. Ráadásul manapság már sokkal több ízben lehet őket beszerezni, mint pár évvel ezelőtt, ezért még a legválogatósabbak is megtalálják a saját ízlésükhöz a legjobbat. Ezek mindenkinek hasznosak lehetnek. Ha sportolsz, akkor könnyebb az izomépítés. De akkor is remek választás, ha kevesled a napi fehérje beviteledet, például egy vegán vagy vega diéta miatt. De ha csak formásodni szeretnél és zsírt veszíteni, akkor is sokat segíthet! A fehérje porok segítségével kevesebb kalóriát viszel be és fogyás közben nem az izomból, hanem a zsírból fogsz veszíteni.  Ráadásul a fehérje emésztése közben több energiára van szükség, ami miatt akár semmit téve is fogyhatsz.

Ha a fehérje porok mellett mást is kipróbálnál, akkor kóstold meg a fehérje szeleteket. Ezek is hasonló képen működnek, mint a porok, de érdemes ezeket is kipróbálni a változatosság érdekében. A rohanós mindennapokban is hű társad lehet, amikor nincs arra időd, hogy elkészíts egy shake-et. Útközben is elfogyaszthatod, vagy bedobod a táskádba, későbbre.

Szerencsére manapság nem kell megszakadni az edzőteremben, hogy formában maradhass, és ennél még sosem volt könnyebb odafigyelni az étkezésre, a fehérje shakekkel és szeletekkel. Ha szeretnéd kipróbálni a növényi fehérjéket tartalmazó termékeket, akkor mindenképp látogass el a Vitalife24 weboldalára!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem