Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezekkel a szerszámokkal készülj a télre

Egy háztartás szerszámok nélkül olyan, mint egy álmos reggel kávé nélkül. Valljuk be, elengedhetetlen, hogy legyen otthon egy jó minőségű csavarhúzó-, kulcskészlet és pár fogó, valamint egy-két kalapács. Mindig van valami a ház körül vagy éppen a garázsban, ami javításra, megcsinálásra szorul. Ha pedig éppen nincsen, hétvégére minden bizonnyal lesz… A hideg idő ellenére nincs ez máshogy sajnos télen sem. A fagyos időben is meg kell álljuk helyünket, ami kint a hideg szélben egészen kellemetlen élmény tud lenni. Ha pedig a tűzifának valót kell feldolgoznunk, nos az sem megy magától. Annak érdekében, hogy az ilyen helyzetekben is meg tudjuk állni a helyünket, fel kell készülnünk.

Ha te is keresed a neked való szerszámokat, és fel akarod készíteni télre az arzenálodat, nézz be a Güde elsőként alapított magyarországi webáruházába, hogy megtaláld, amit keresel!

gudebolt_szerszam

Kötelező alapkészlet

Mint már feljebb említettem, nincs házimunka néhány elengedhetetlen szerszám nélkül. Csavarhúzó készletekből sok fajtát találunk, vannak kompaktabb marokcsavarozók, cserélhető szárúak és vannak a sokrészes készletek. Egy jó csillag-villás kulcskészletre vagy egy prémium dugókulcs szettre szinte minden esetben szükség lesz, ha például autónkon kell valamit szerelni, így ne feledkezzünk meg róluk sem, életmentőek tudnak lenni. Végül pedig következzenek a fogók, amik már oly sokszor bizonyítottak, legyen szó barkácsolásról, vagy akár kábelezésről, egy csípőfogó vagy egy kifejezetten kábelvágó fogó mindig a segítségünkre volt.

gudebolt_hosugarzo

A téli munkák támogatója

Kint a fészerben vagy lent a garázsban, télen bizonyára nem ezek a helyek, ahol időnket szeretnénk eltölteni, azonban valakinek el kell végeznie a munkát, így sok választásunk nincsen. Az ilyen helyzetekre jól tud jönni egy elektromos fűtő, illetve hősugárzó. A segítségükkel hamar kellemes hőfokra tudjuk fűteni a kisebb helyiségeket, ezzel kímélve az egészségünket is. Ezek többnyire kompaktabb eszközök és kifejezetten hordozhatóak is, így bárhol, ahol konnektor van a közelben, tudjuk élvezni a melegüket.

gudebolt_furesz

Felkészülés a hidegre

Ha viszont tűzifa feldolgozásra keresünk szerszámot, arra is van megoldás, a kézi fejszétől és baltától, egészen a hintafűrészig és fahasogatóig találunk eszközöket. A nagy tömör rönköket legegyszerűbben egy erős rönkhasító tudja feldarabolni, míg a kisebb, inkább hosszabb darabokat egy hintafűrésszel tudjuk kellő méretűre vágni. A jó eszközökkel a munka is gyorsabban halad, továbbá terhet is levesznek a vállunkról, így több idő marad a kikapcsolódásra és pihenésre, nyugodtan bízzuk a nagyobb falatokat hozzáértő gépekre. Ha pedig a faanyag már kezelhető porciókban van, egy éles és strapabíró fejszével kedvünkre tudjuk formázni a megfelelő tárolás érdekében.

Amennyiben minőségi és valóban jó minőségű szerszámokat és gépeket keresel, bízd magad partnerünkre, és garantáltan a legjobbat kapod a pénzedért.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem