Ezekkel a szerszámokkal készülj a télre

Egy háztartás szerszámok nélkül olyan, mint egy álmos reggel kávé nélkül. Valljuk be, elengedhetetlen, hogy legyen otthon egy jó minőségű csavarhúzó-, kulcskészlet és pár fogó, valamint egy-két kalapács. Mindig van valami a ház körül vagy éppen a garázsban, ami javításra, megcsinálásra szorul. Ha pedig éppen nincsen, hétvégére minden bizonnyal lesz… A hideg idő ellenére nincs ez máshogy sajnos télen sem. A fagyos időben is meg kell álljuk helyünket, ami kint a hideg szélben egészen kellemetlen élmény tud lenni. Ha pedig a tűzifának valót kell feldolgoznunk, nos az sem megy magától. Annak érdekében, hogy az ilyen helyzetekben is meg tudjuk állni a helyünket, fel kell készülnünk.

Ha te is keresed a neked való szerszámokat, és fel akarod készíteni télre az arzenálodat, nézz be a Güde elsőként alapított magyarországi webáruházába, hogy megtaláld, amit keresel!

gudebolt_szerszam

Kötelező alapkészlet

Mint már feljebb említettem, nincs házimunka néhány elengedhetetlen szerszám nélkül. Csavarhúzó készletekből sok fajtát találunk, vannak kompaktabb marokcsavarozók, cserélhető szárúak és vannak a sokrészes készletek. Egy jó csillag-villás kulcskészletre vagy egy prémium dugókulcs szettre szinte minden esetben szükség lesz, ha például autónkon kell valamit szerelni, így ne feledkezzünk meg róluk sem, életmentőek tudnak lenni. Végül pedig következzenek a fogók, amik már oly sokszor bizonyítottak, legyen szó barkácsolásról, vagy akár kábelezésről, egy csípőfogó vagy egy kifejezetten kábelvágó fogó mindig a segítségünkre volt.

gudebolt_hosugarzo

A téli munkák támogatója

Kint a fészerben vagy lent a garázsban, télen bizonyára nem ezek a helyek, ahol időnket szeretnénk eltölteni, azonban valakinek el kell végeznie a munkát, így sok választásunk nincsen. Az ilyen helyzetekre jól tud jönni egy elektromos fűtő, illetve hősugárzó. A segítségükkel hamar kellemes hőfokra tudjuk fűteni a kisebb helyiségeket, ezzel kímélve az egészségünket is. Ezek többnyire kompaktabb eszközök és kifejezetten hordozhatóak is, így bárhol, ahol konnektor van a közelben, tudjuk élvezni a melegüket.

gudebolt_furesz

Felkészülés a hidegre

Ha viszont tűzifa feldolgozásra keresünk szerszámot, arra is van megoldás, a kézi fejszétől és baltától, egészen a hintafűrészig és fahasogatóig találunk eszközöket. A nagy tömör rönköket legegyszerűbben egy erős rönkhasító tudja feldarabolni, míg a kisebb, inkább hosszabb darabokat egy hintafűrésszel tudjuk kellő méretűre vágni. A jó eszközökkel a munka is gyorsabban halad, továbbá terhet is levesznek a vállunkról, így több idő marad a kikapcsolódásra és pihenésre, nyugodtan bízzuk a nagyobb falatokat hozzáértő gépekre. Ha pedig a faanyag már kezelhető porciókban van, egy éles és strapabíró fejszével kedvünkre tudjuk formázni a megfelelő tárolás érdekében.

Amennyiben minőségi és valóban jó minőségű szerszámokat és gépeket keresel, bízd magad partnerünkre, és garantáltan a legjobbat kapod a pénzedért.

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem