Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezekkel a kiegészítőkkel a katonai létet testközelből élhetjük át!

Manapság a katonai életforma minden korosztályban népszerű, sokan szeretnek olyan ruhákat és kiegészítőket viselni, mint a valódi katonák. Te is biztosan játszottál otthon katonásat a nappaliban párnákon ugrálva, mintha bombák földjén lennél. Vagy este a kertben sátorozás közben az képzelted, hogy a sivatagi menetelés után megpihentél. A Katonadolog Webáruházzal most összegyűjtöttük neked a katonai lét szükséges kellékeit, amellyel felnőttként  közel kerülhetsz egy katona minden napjához, életmódjához.

katonadolog_katona

Ruházat

Öltözet tekintetében számos dolog jellemezhet egy katonát. Kezdjük az elengedhetetlen alap darabokkal, a bakanccsal és csizmákkal. Ezek több típusa is megrendelhető, acélbetétes, vadász és SWAT bakancs is többek között. Egyszerű kialakítás jellemzi őket, köszönhetően a nyolc hüvelykes magasságnak, valamint a szintetikus bélésnek, mely javítja a légáramlást, amikor hosszabb útra mész. A megfelelő zoknit se felejtsd el!

A felső részen viselhető ruhák közül érdemes kiemelni a garbókat, a pulóvereket, az ingeket, a pólókat, a mellényeket és a molinókat is. A taktikai ruházat részét képzik az öltönyök és zubbonyok is. Ezek is több típusban érhetőek el, érdemes jól körülnézned, hogy megtalálhasd a számodra leginkább tetsző darabot. Fontos, hogy kényelmesen tartson, rugalmas, kialakításának köszönhetően csapdába ejti a testhőt, így nem fagysz meg, és szerencsére nedvességet is jól elvezeti.

katonadolog_kabat

A kabátok terén is több a lehetőség is, a hagyományos darabok mellett megtalálható a taktikai, bevetési dzsekik több változatban. A katonai kabátok nem mindig a legvonzóbb darabok, de elvégzik a munkát szélsőséges időjárási viszonyok között is. Valójában 30-szor erősebb a hagyományos gyapjúból készült hasonló kabátoknál, így zord időben is melegen tart!

Ahhoz, hogy valaki katonának nézzen ki, elengedhetetlen a nadrág, mely a klasszikus stílus mellett a short változatba is fellelhetők. Kiválóan alkalmazkodnak a számos, extrém és különböző mozgáshoz.

A tökéletes megjelenéshez kesztyűre, sapkára, valamint kendőre is szükséged lesz, ezek a katonai ruházati tartozékok is könnyen beszerezhetők. Az olyan katonai ruházat kiegészítőkre is szükség lesz, mint az övek, szíjak, hevederek. Ha kempingezni indulsz, mint egy katonai akció, ahhoz, hogy az elemeket tárolni tudd, szükséged lesz egy a célra megfelelő táskára, hátizsákra is kelleni fog.

Ha kedvet kaptál a katonai életmód kipróbálásához, és szeretnéd beszerezni a hozzá való ruházati elemeket, bátran nézz körül a Katonadolog Webáruház oldalán, ahol minőségi termékek gazdag választéka vár! Ez a weboldal kifejezetten a military életmóddal kapcsolatos termékeket forgalmazza. Rengeteg érdekesség is megtalálható itt, tehát érdemes körülnézni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem