Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ezeket szerezd be, ha otthonról dolgozol

A Home Office kifejezetten megosztó jelenség, sokan szeretik, sokan viszont úgy érzik, bezárva élik életüket. Az ember társaslény, ez nem is vitás, azonban az a kényelem és nyugodtság, ami az otthonról végzett munkával jár, mindenki számára kecsegtető. A kevésbé szociális személyeknek igazi áldás tud lenni, ha nem kell mindennap munkahelyük és otthonuk közt ingázni, viszont valljuk be, azért így is akadnak nehézségek. A nem megfelelő otthoni környezet könnyen utunkat tudja állni a hatékony munkavégzésben. A puha ágy hívogató szavának a legnehezebb ellenállni, hiszen valljuk be, mindenkinek jól esne egy ebéd utáni csendes pihenő. Éppen ez okból is kifejezetten ajánlott egy dedikált munkasarok kialakítása, ami lehetőleg nincs a hálószobával egy légtérben, így könnyebb ellenállni a csábításnak.

Ha Budapest, illetve annak agglomerációjában laksz, és otthonról végzed a munkádat, nézz fel a homeofficeshop.hu-ra, lefogadom, hogy találsz valami hasznos kiegészítőt, ami megkönnyíti mindennapjaidat.

homeofficeshop_munka

Ellentmondások a hatékonyságról

Továbbra is vitatott tény az otthoni munkavégzés valódi hatékonysága. Sokak számára túl komfortosak a körülmények, nem tudnak a munkára koncentrálni, míg mások ennek a kényelemnek köszönhetően tudják magukat elengedni, és hatékonyabbak lenni abban, amit csinálnak. Emberfüggő az igazság, így a válasz mindig is eltérő lesz, de egy biztos, az otthon végzett munka is lehet teljes értékű munka. Nekünk csupán csak jól kell elvégeznünk, ahhoz pedig elengedhetetlen a felszereltség és az akaraterő. Ha nem hagyjuk magunkat kizökkenteni, és nem engedünk minden csábításnak, sokkal produktívabban tudjuk majd a munkánkat is végezni.

homeofficeshop_kiegeszitok

Hasznos termékek, amik segítségünkre lesznek

Ha a felszerelésre kerül a sor, talán az egyik legfontosabb eszköz, laptopunk és kiegészítői után, a nyomtató. Bosszantó tud lenni, ha nyomtatni szeretnénk, de nem tudunk, hiszen kiürült a patron, ezzel meggátolva minket a munkavégzésben. Egy megfelelő egér, illetve billentyűzet szett szintén elengedhetetlen kiegészítő lehet, hiszen bizonyos feladatok elvégzése lehetetlen küldetés tud lenni egy touchpaden. Ezen felül a megfelelő kábelek és csatlakozók, valamint háttértárak életmentő szereppel tudnak bírni, főleg, ha nem várt hiba folytán elérhetetlenné válnak fájljaink a gépünkön. Egy jó minőségű hálózati kábel stabil internetkapcsolatot biztosít az ingadozó wifi helyett, továbbá a fájlátvitel is meglehetősen gyorsabb lesz. Egy külső SSD értékes percekkel, szélsőséges esetekben órákkal tudja lerövidíteni a biztonsági mentéseket, lassú, sérülékeny elődjével szemben. Fájljaink biztonságban lehetnek rajta, bármikor villámgyorsan elérhetőek.

Ha te is szeretnéd otthoni arzenálodat bővíteni, látogass el partnerünk webáruházába, ahol rendkívül széles termékkínálatból válogathatsz akár irodaszer és üzemeltetés kategóriában is.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem