Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezek a termékek megkönnyítik az idős emberek mindennapjait!

Amikor még fiatalok vagyunk, el sem tudjuk képzelni, hogy egyszer megöregszünk. De ahogy múlnak az évek, sajnos szembesülünk vele, bizony ez velünk is megtörténik. Gyermekeink kirepülnek a karjainkból és önálló életbe kezdenek. Mire észbe kapunk, már megöregedtünk, és mivel utódaink sem tudnak mindig körülöttünk lenni, meg kell tanulnunk egyedül létezni.

Mivel energiánk is egyre jobban csökken, ezért szükséges lehet némi eszközt beszerezni, amivel könnyíthetünk életünkön. Ma már rengetegféle segítő eszköz beszerezhető, ami biztonságot nyújthat egy egyedül élő öreg embernek. Ezekhez a termékekhez nyújt segítséget a gyogyaszatishop.hu oldala, ahol érdemes nézelődni.

Az öregedéssel általában jönnek az ízületi problémák, amihez jó ha van ízületi rögzítőnk, különböző járássegítőink. Ilyenkor már igen megérzik egyesek az időváltozásokat, ami miatt ingadozhat a vérnyomás, vagy a vércukor problémás, ezért nem árt rendszeresen ellenőrizni otthonunkban egy mérővel. A tisztálkodás is már kimerítő lehet, de a weboldal ehhez is kínál különböző termékeket, hogy megkönnyítse a fürdőszobai teendőket. Akár egy fürdetőszék, falra szerelhető kapaszkodók, már biztonságot adhat egy idősebb embernek a vizes helységekben.

Derék, hát vagy különböző végtagi fájdalmak enyhítésére masszírozó gépek közül válogathatunk. Nehézkes lehet már kijárni folyton a wc-re is, ehhez a legjobb megoldás egy szoba wc. Ha már kialakult betegségekkel küzdünk, szükségünk lehet terápiás eszközökre is, mint például gyógylámpa, TENS készülék, inhalátorok. Többféle kerekesszék közül választhatjuk ki, a legmegfelelőbbet. A különböző vérkeringési betegségek ellen rugalmas pólyák, harisnyanadrágok, comb-, és térdharisnyák, zoknik kaphatók. Ebben a korban már sokszor álmatlan az éjszaka, meg kell próbálni az ágyunkat kényelmesebbé varázsolni. 

Talán egy jó alvópárna megválasztása segíthet ebben. Mivel idős korban már sokat ülünk, ezért gondoljunk a megfelelő deréktámaszra, akár egy felfújható dinamikus ülőpárnára is. Ezenkívül még számos kényelmi eszköz közül válogathatunk. Ha luxus ellátást szeretnénk, akkor egy kényelmes, melegíthető, masszázsfotel is beszerezhető otthonunkba. Hát láthatjuk, hogy rengeteg segítséget kaphatunk, csak kutakodnunk kell. Azért a kényelmi eszközökön kívül, próbáljunk jóban lenni szomszédainkkal is, hiszen egy jó kis beszélgetésre ebben a korban is nagy szükségünk lehet! 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem