Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Erre figyelj ágynemű vásárláskor!

 

Az ágy talán ez egyik legfontosabb bútor otthonunkban, amely biztosítja nyugodt és pihentető alvásunkat. Persze ahhoz, hogy reggel kipihenve és feltöltődve ébredjünk, nem árt egy kényelmes, pihe – puha ágynemű sem, amely selymesen kísér minket el álmaink birodalmába.

A gyerek-agynemu.hu segítségével utánajártunk milyennek kell lennie egy igazán jó ágyneműnek!

 

Fontos az összetétel!

 

 

Akár gyermekünk ágyneműjéről vagy saját szettünkről van szó, fontos, hogy a textil anyaga kényelmes és bőrbarát legyen, hiszen napunkból akár 10 órát is tölthetünk az ágyban. E mellett célszerű figyelni a megfelelő légáteresztő képességre is, ami hozzájárul az optimális alvási hőmérséklethez.

Legtöbbször ezeknek a tényezőknek a jó minőségű pamutszállal készült ágyneműk felelnek meg, ám ha hasonlóan jó alternatívára vágynánk, manapság már könnyen beszerezhetünk kiváló képességekkel rendelkező kevert és műszálas garnitúrákat is, amelyek legtöbbje hipoallergén és kifejezetten kényelmes.

 

Figyeljünk a moshatóságra!

 

  

Az összetétel tudatában könnyedén képesek leszünk kiválasztani a nekünk megfelelő ágyneműt, ám mielőtt meghozzuk végleges döntésünket jó, ha vetünk egy pillantást az anyagok kezelési útmutatójára, hiszen ez könnyedén feje tetejére állíthatja eddigi elképzeléseinket.

A legtöbb természetes szálból készült textil magas hőfokon mosva veszít eredeti méretéből és a szálak roncsolódása is gyakori problémát jelenthet. Persze ez ugyanúgy igaz a jó minőségű kevert és műszálakból készült garnitúrákra is, ezért fokozottan figyeljünk mosás előtt, mit milyen hőfokon szeretnénk mosni.

A legtöbb ágynemű ettől függetlenül könnyedén tisztán tartható, sőt mosási hőfok tekintetében is egészen barátinak mondható, akár 60 C°-on is lehet velük bánni, ám ha valakinek ennél magasabb hőfokra van szüksége, érdemes strapabíró pamutból készült ágyneműt vásárolnia.

Egyeztessük a méreteket!

 

 

Ha megvan a megfelelő anyag és a moshatóság is rendben van, jöhet a méret egyeztetés. Vizsgáljuk meg pontosan mekkora a befedni kívánt takaró és párna és válasszunk ezen méreteknek megfelelő huzatokat, így elkerülhető lesz az összegubancolódás és anyag sérülés.

Célszerű egy kis ráhagyással számolni, hiszen ha időközben cserélnénk paplanunkat/párnánkat és elfelejtenénk a méricskélést, nagyobb eséllyel választhatunk méreteinknek megfelelő ágyneműt.

 

Csakis olyat, ami tetszik!

 

 

Végül, de nem utolsó sorban mindenképp nekünk tetsző, barátságos mintázattal rendelkező, nyugtató színű ágyneműre essen választásunk. A hálószoba a nyugalom szigete, a hely, ahol kikapcsolódunk és feltöltődünk, ezt jó, ha ágyneműnk is sugározza magából, ezért válasszunk egyszerű, letisztult színeket és mintákat, amelyekre ugyanolyan jól esik ránézni a nap elején és végén egyaránt.

Gyermekünk esetében pedig jó, ha igazán szerethető és játékos figurákat és formákat választunk, így könnyebb az esti elalvás, megspórolhatunk magunknak egy küzdelmes huzavonát.

 

Akár felnőtt méretű ágyneműre akár gyerek ágyneműre van szükséged, a gyerek-agynemu.hu kínálatában mindenkinek megtalálod a hozzá legjobban illő garnitúrát.

Ha tetszett a cikk, olvasd tovább az OP Storyt itt!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem