Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Érdekel a vadászat? Itt megtalálsz minden felszerelést egy helyen!

A vadászat nem csak az állatok leölését jelenti, hanem részét képezi a nyomkeresés és nyomolvasás, a vadvilág felfedezése és természettel való eggyé válás is! Egy vadász miután kijött az erdőből történeteket mesél arról, mit látott, hallott és milyen vadat ejtett el. A vadászoknak köszönhetően nem szaporodnak el a vadak, így télen a kevés élelem miatt nem éhezik annyi állat.

katonadolog_vadaszkes

Amikor valaki vadászik, akkor környezet részévé kell válnia, hogy a zsákmányszerzés eredményes legyen. Teljesen bele kell olvadni az erdő zöldes-barnás vadonba, és óvakodni kell az oda nem illő zajok keltésétől. A vadászat egy olyan kikapcsolódási lehetőség, amellyel megfeledkezhetsz a hétköznapi gondokról, munkahelyi problémákról. A Katonadolog Webáruházzal most összegyűjtöttük neked, mely felszerelésekre lesz szükséged a vadászat során! Nézzük meg együtt mik is az alap kellékei!

Nagyon fontos, hogy a vadászathoz jól felszerelt legyél, mivelhogy vadászként jól fel kell készülnöd ahhoz, hogy a legtöbbet kihozd a kapóra jött lehetőségből: legyen az az elejteni kívánt vad, vagy egy ritka példány lencsevégre kapása!

Iránytű

Soha nem lehetsz túl magabiztos a terep ismeretében. A legtöbb vadászterület vastag növényzet borítja, és az utolsó dolog, amit szeretnél az az, hogy eltévedj odabent. A tájoló nagyszerű útmutató társad lesz!

Távcső

Minőségi távcső elengedhetetlen részét képezi a felszerelésednek. A vadászeszközök piacának legjobb távcsövei számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek biztosítják a sikeres vadászatot. Vannak keresőtávcsövek, lézeres távolságmérők, és éjjellátók, amelyek köd- és vízállóak. A fejlett távcső technológiának köszönhetően, ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy minőségi képeket készíts velük, ami feleslegessé teszi a kamerák cipelését.

katonadolog_vadaszat

Vadászfelszerelések

A lövészeti felszerelésen, a vadkamerán, vadjelzőn és a hőkamerán kívül szükséged van vadászruházatra is. Mivel gyaloglás alatt könnyen kimelegedhetsz; így könnyű, rugalmas ruhákat kell viselned ezen idő alatt. Télen a bakancs és a kesztyű jól jöhet! Az álcázó sapka pedig melegen tarthat a szabadban való tartózkodás alatt. A színes ruha viselet azonnal elárulná a rejtekhelyet, de az álcázó kabát növeli annak esélyét, hogy elijesztés nélkül játszva megközelíthesd a zsákmányt.

Zseblámpa vagy fényszóró

A hajnali órákban a zseblámpa segít látni a sötét bozótosban. Különösen akkor, ha állatnyomokat olvasol. A fény figyelmezteti a többi vadászt, így elkerülhető a véletlen baleset.

Hátizsák

Amikor kimész a vadonba kulcsfontosságú az, hogy minden fontos eszköz könnyen hozzáférhető legyen: ezt a vadász hátizsák teszi lehetővé! Ha a tárgyakat mindig ugyanott tárolod a vadászat alatt, akkor másodperceken belül elérhetővé válik az, amire éppen szükséged van. Ez a hatékonyság abszolút  javítja a vadászat sikerességét!

katonadolog_vadles

Ha mindez felkeltette érdeklődésedet, próbáld ki! Ha nincs fegyvered, és csak kíváncsi vagy milyen éjszaka az erdő, vagy a vadász élet, akkor csomagolj össze néhány meleg ruhát, iránytűt, térképet, vizet és egy snacket, és menj be néhány órára a közeli erdőbe, és nézd meg, mi történik ott! Ha láttál aznap este a vadvilágból valamit, máris nyertél!

Ha komolyabban csinálod, akkor tudod, hogy a vadászati eszközök javítják a zsákmányszerzés sikerét. Bátran nézz körül a Katonadolog Webáruház oldalán, ahol az alapvető felszerelések széles választéka vár! Az fent említett eszközökkel a vadászat eredményessége szinte biztos! Érdemes jól felkészülni, hogy ne hagyj ki semmit!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem