Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Dobd fel otthonodat az ünnepekre új szőnyeggel

Az ünnepek közeledtével elindul a vásárlási láz, a sürgés-forgás, mindenki igyekszik beszerezni a karácsonyi ételek hozzávalóit és a szeretteiknek szánt ajándékokat. Mindezek mellett pedig tudod, hogy érik az új szőnyegvásárlás, vagy nagyon szükséged lenne egyre, de még nem találtad meg a megfelelőt. Érdemes észben tartanod és nyitott szemmel járni az ünnepek alatt is.

A korábbi Miért és milyen méretben vásároljunk szőnyeget? cikkünkben írtunk arról, hogy miért fontos a megfelelő méret és a típus megválasztása az egyes szobák szerint. Az előző cikket folytatva a Szőnyeg Katalógus Webáruház segítségével most összegyűjtöttük neked, miért érdemes az ünnepek alatt szőnyeget vásárolni és a megvásárolt kárpit hogyan dobja fel az otthonodat a téli forgatagban.

szonyegkatalogus_szonyeg

Miért az Ünnepek alatt?

Ha elég szemfüles vagy, akkor a karácsony előtti szombat és az azt körülvevő napok tele vannak last minute ajánlatokkal. Így ha okosan szeretnél eljárni, érdemes a jó minőségű darabokba befektetni ilyenkor. Viszont ha szilveszterre keresel új szőnyeget a nappaliba, a karácsonyi utáni leárazásokat is figyelheted, mert nem fogsz csalódni.

Minden évben az ünnepek alatt rengeteg ember egyre-másra járja az üzleteket, tömeg van, ráadásul tombol a koronavírus járvány újabb hulláma az országban. Ilyenkor te sem szívesen vagy a tűzvonalban. Igaz? Sokkal nyugisabb, praktikusabb otthoni körülmények között, pihe-puha párnák és plédek melegéből online kiválasztani és megvásárolni a kinézett szőnyeget ráadásul mindezt kedvezményes, mint a hidegben, a tömött sorokban tolongani és válogatni. Sokkal jobban hangzik az első opció igaz?

Nézzük meg, hogyan is tudod feldobni otthonodat egy új szőnyeggel az ünnepekre

Padló csempe védelme

Karácsonyi ebédek, vacsorák: a rokonok jönnek-mennek, az otthonod egy „átjáró házzá” változik a szezon idejére. A járófelületet pedig idén cserélted a házban/lakásban és kímélni szeretnéd, vagy ráférne már egy csere és a vendégek előtt sem szeretnél feszengeni. Ekkor van igazán szükséged egy szép szőnyegre, mely  „ápol s eltakar”-védi a padlót a sérülésektől vagy épp takarja a korábban szerzett karcokat, foltokat. Nem csak óvni kell a csempét vagy fa padlót forgalmas időkben, hanem eközben stílust és dizájnt is adnod kell a helyiségeknek. Például ez idő tájt kelendőek a shaggy szőnyegek: meleg és puha hatást keltenek, mellyel azonnal ellensúlyozni tudod a fagyos téli hideget. Ez a típus tapintásra olyan, mint egy bozontos szőrű kutyus feküdt volna végig a padlódon. Nappaliba ideális választás, és minden olyan központi helyre, ami szem előtt van, ám hosszú szőnyeg szálai miatt kényes, ezért ezt a szempontot  vedd figyelembe elhelyezése során.

A folyosókon, a bejáratoknál és a garázs közelében lévő fapadlók általában nagy forgalmú területek, amelyek kopásra hajlamosak, ezeken a területeken érdemes futószőnyeget alkalmazni, ha figyelsz a méretre, színre és dekorációra, akkor összhangba kerül a szobával, így pompás eleme lesz otthonodnak!

szonyegkatalogus_minta

Válassz a könnyen tisztítható szőnyegeket

Ahelyett, hogy a nagyra becsült darabot az étkezőasztal alá dobnád az éves ünnepi ebéd előtt, válassz egy könnyebben tisztítható szőnyeget, mivel az ételmaradékok biztosan megjelennek a padlón egy-két alkalommal. Arra figyelj, hogy a kedvenc étkező szőnyeged szintetikus anyagból készüljön, és az egész asztal és szék szélességét fedje le, így nem borítja fel a szoba tematikáját.

Ünnepi mix

Az ünnepi időszak kedvenc aspektusa a belső stílusok keverése és összehangolása. Saját stílusodat az otthonodban található bútorok, dekorációk mellett a szőnyegek is tükrözik. Személyiséged egyedi jegyei a karácsonyi dekorációban is megfigyelhető. Most lehet, hogy zsúfoltan hangzott, de ha ügyesen választasz szőnyeget, könnyedén bele simul majd az otthoni környezetébe még az ünnepek alatt is.

szonyegkatalogus_karacsony

Ha kedvet kaptál a szőnyeg vásárláshoz, nézz körül a Szőnyeg Katalógus Webáruház honlapján, mert ilyenkor megtalálod a legjobb ajánlatokat a szőnyegekre is. Számos nagyszerű választékban minőségi darabok találsz különböző méretben, színekben és stílusban.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem