Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Dobd fel a hevítő rudat MrBlast Aroma golyókkal!

Az IQOS használata Magyarországon is elterjedt, és az utóbbi években jelentősen növekedett a felhasználók száma. Ezzel együtt megjelent már számos kiegészítő és tartozék is hozzá, amelyek segítségével a használók személyre szabhatják az IQOS-élményt.

Ezek közé tartoznak:

  1. Heets dohányrúdak: Az IQOS készülékekkel csak az erre a célra kifejlesztett dohányrúdak használhatóak. Ezek különböző ízekben kaphatóak, például mentol, klasszikus, citrus, gyümölcs és kávé.

  2. Töltőállvány: A töltőállvány segítségével az IQOS készülékedet könnyedén és gyorsan feltöltheted. Az állvány egyéb funkciókkal is rendelkezhet, például zseblámpával vagy telefon töltési lehetőséggel.

  3. Aromagolyók: Az aromagolyók lehetővé teszik az ízek és illatok személyreszabását.

  4. Tokok és tokba helyezők: A tokok és tokba helyezők segítségével az IQOS készülékeket könnyen szállíthatod és véded azokat a sérülésektől. Az ilyen tartozékok általában különböző anyagokból készülnek, például műanyagból vagy bőrből.

  5. Kiegészítők: Az IQOS-hoz kaphatóak egyéb kiegészítők, például tisztítókefék és tisztítóberendezések, amelyek segítségével könnyen tisztítható és karbantartható az IQOS készülék.




Hogyan teheted még izgalmasabbá az IQOS használatát az aromagolyókkal?

Ha Te is unod már, hogy mindig ugyan az az íz és illat vár, ha beleszívsz IQOS-odba, akkor jó hírünk van, megvan a megoldás rá, ami nem más, mint az aromagolyók.

Az aromagolyók egy IQOS-hoz való kiegészítő, amelyeket az IQOS 2.4 Plus, az IQOS 3 és az IQOS 3 Multi eszközökkel lehet használni. Ezek a kis kapszulák, illóolajokat tartalmaznak, és ahogy az IQOS fűtőeleme a dohányt közvetlenül fűti fel, a füstszűrőbe helyezett szétpattintott golyó elkezd működni. A felhevített dohányhoz hasonlóan az aromagolyók is felmelegszenek, az illóolajok kibocsátása megnövekszik, így különböző ízeket és illatokat adnak az elszívott füstnek. Ezzel egy megújult élményt biztosítva Neked. Az aromagolyók az IQOS használata közben lehetővé teszik a dohányzás élményének testreszabását azáltal, hogy kiválaszthatod az általad preferált ízt és illatot. Ezáltal az aromagolyók lehetővé teszik számodra, hogy az IQOS változatosabb legyen és egyéni íz- és illatélményt élvezz a dohányzás során.

Milyen aromagolyókkal érdemes próbálkoznod?

Megkérdeztük a hevítőrudak webáruházat, hogy melyik aromagolyókat javasolja az IQOS-hoz, és a választás végül a Mr. blast aromagolyókra esett. Ezeket csak természetes összetevőkből készítik, így 100% vegán. Ennek hála, bárki nyugodt szívvel teheti dohányzását különlegessé használatukkal. Jelenleg öt különböző ízben tudod beszerezni és kipróbálni az aroma golyókat. Mangó, őszibarack, narancs, sárgabarack és licsi.



További kiegészítőkért pedig lesd meg a Hevitőrudak webáruház választékát!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem