Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Díszítsd otthonod saját kreatívitással!

Hamarosan véget ér a tél, lezajlottak a karácsonyi ünnepek, rohamosan közeledünk a tavaszi hónapok felé. Ilyenkor mi emberek, már nagyon várjuk a tavaszt, a napsütést, a madarak csicsergését, és a természet újjáéledését. Elmúlt vízkereszt napja, így a karácsonyi ünnepi dekorációk újra visszakerülnek a szekrények mélyébe, s helyette előkerülnek a kellemes tavaszi dekorációk. Ha idén szeretnétek nagyszerű tavaszi és húsvéti dekorációkat készíteni otthonotokba, akkor tartsatok velünk. Cikkünkben a csimpistore.com webshopjának segítségével hozunk nagyszerű tavaszi dekorációs ötleteket. 

Az utolsó téli hónapok lecsengését követően, amikor süt a nap, újra rügyezni kezdenek a fák, előszeretettel kezdenek bele a tavaszi nagytakarításba, majd az azt követő nagy tavaszi otthon dekorlásba. Előszeretettel öltöztetjük a lakást virágokba és élénk színekbe. Az egyik legszebb tavaszi dekoráció a virág. Dekor selyem virágok segítségével rengeteg, színes, ízléses dekorációt készíthetünk otthonunkba. 

Az alap tavaszi dekoráció, mely egy lakásból sem hiányozhat a virágos ajtókopogtató koszorú, valamint a tavaszi asztaldísz. Ezeket a díszeket rendkívül egyszerű elkészíteni, csak kreativitás és fantázia kell hozzá, na meg néhány kreatív hobbi termék. Ha akad otthonodban egy olyan öblös kávéscsésze, amit már nem vagy nagyon ritkán használsz, akkor már könnyen el is tudod készíteni ezt a nagyszerű asztaldíszt. Szükséged lesz még színes dekor virágokra. Természetesen készíthetsz egyszínűt, illetve több színből álló díszt is, ám minél többféle virágból készül, annál dekoratívabb lesz. Mivel rohamosan közeledünk a Húsvéti ünnep felé, ezért apró színes tojásokkal feldobhatjuk kiegészítésként. A dísz másik legfontosabb eleme a villa lesz. Ez fogja összetartani a kávés csészét kis tányérjával, ezenkívül még szükség lesz egy ragasztó pisztolyra. Amikor beszereztük a szükséges kellékeket, kezdődhet is az alkotás. Első lépésként egy erős kéz és fogó segítségével a villát lehetőség szerint ‘Z’ alakra kell hajlítani. Ezután ragasztópisztoly segítségével a villa hajlított nyelét bele kell ragasztani a csészébe, úgy hogy a csésze füle vagy bal/jobb oldalra kerüljön. Ha ez megvan és meg is száradt, akkor a villa másik végét ragasszuk be a csészealjba. Amikor megszáradt és stabilan áll az alap, akkor elkezdhetünk ötletelni az összeállításon, hogyan szeretnénk rendezni a virágokat, milyen zöld alapot ragasztanánk bele. A zöld színű szizál remek választás lehet, ezzel vonjuk be a lebegő csésze belsejét, majd az alsó tányér részét is, ahol helyezzük úgy az anyagot, mintha fészek lenne. A kis fészekbe bátran ragasszunk ragasztópisztoly segítségével apró színes rózsákat, s rendíkvül jól mutatnak benne a fa dekor katicabogarak. Zöld szizál anyag helyett a villát és az alsó részt mű mohával is befedhetjük. A tavaszi virágokat feldobhatjuk mű levelekkel is. Célszerű úgy építkezni a zöld és virág kellékekkel, hogy a villa részét teljesen eltakarjuk, ne látszódjon ki. A virágok ragasztását kezdjük először a fenti csészében, s úgy haladjunk egyre lejjebb. Ám a valódi hatás elérése érdekében, hogy azt keltse mintha most öntöttük volna ki, ragasztásnál a virágokat kissé döntve helyezzük fel. Amikor végzünk a ragasztással, s elégedettek vagyunk munkánkkal, akkor már ki is rakhatjuk az étkezőasztal, vagy dohányzóasztal közepére a nappaliban. Természetesen a dekor virágokból nemcsak asztaldíszt készíthetünk, hanem ajtóra koszorút is. Az ajtódíszhez szükségünk lehet egy koszorú alapra, ragasztópisztolyra és a dekor virágokra. Ízlésesebb hatást eredményez, ha vidám, élénk színű szalagból masnit kötünk rá. Ezekkel a szuper dekorokkal biztosan kellemes hangulatot varázsolsz lakásodban tavaszhoz közeledve. 

Mivel a Húsvét legfontosabb kelléke a színes húsvéti tojás, így egy otthonból sem hiányozhat a tojásfa, vagy egy ízléses dísztál tele hímes tojásokkal az ünnepi asztalról. Ha idén szeretnéd gyermekedet bele vonni a húsvéti tojás készítésbe, de nem szeretnél bajlódni a festékkel, nem szeretnéd össze festékezni a lakást, akkor válassz hungarocell tojásokat, amiket gyermeked ragasztó és színes húsvéti papírból készült formák segítségével dekorálhat ki. Ehhez elsődlegesen szükségünk lesz egy formalyukasztókra és színes lapokból álló csomagra. A húsvéti csibe, nyuszi, virág, és napocska formák segítségével gyermekeddel közösen gyönyörű szép tojásokat készíthettek együtt. Ezek a húsvéti tojások nemcsak lakásotok dekorációi lehetnek, hanem nagyszerű húsvéti ajándék lehet a nagyszülők, rokonok számára. Készítsétek el idén együtt a Húsvéti ajándékot gyermekeddel. Látogass el a csimpistore.com webshopjába és szerezz be minden szükséges kreatív terméket az otthoni dekorációkhoz. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem