ExitOP x

Díszítsd fel velünk otthonodat az ünnepekre!

Közeledünk az év legszebb ünnepéhez, a Karácsonyhoz, mely a legmeghittebb, legboldogabb ünnep az évben, a kedvenc ünnepünk. Ilyenkor összegyűlik a család apraja nagyja, megajándékozzák egymást kedves ajándékkal, és vidám hangulatban együtt töltik ezeket a csodás napokat. Ám a Karácsony nem csak erről a 3 napról szól, az ünneplést megelőzi a lázas készülődés, mely éppen olyan fantasztikus élmény, mint maga az ünnep. Hetekkel, akár 1 hónappal előtte az emberek elkezdik megvásárolni a dekorációkat, karácsonyi ajándékokat, feldíszítik a házat együtt, sütnek, ajándékokat csomagolnak. 

royalplaza_karacsonyfa

Cikkünkben a Royal-Plaza websopjának segítségével szeretnénk nektek ötleteket adni a karácsonyi dekoráláshoz lakásodban. A légkör, a fények, az illatok mind-mind megteremtik a varázslatos karácsonyi hangulatot. Az ünnepi időszak a családokban már a karácsonyi lakásdekoráció elkészítésével elkezdődik. Ha szeretnéd családtagjaidat, vagy az érkező vendégeket meleg fogadtatással várni, akkor a fényfüzéreket rakd fel a bejárati ajtón található koszorúra, vagy az ablakpárkányra egyaránt.

royalplaza_fenyek

Ünnepi fények a lakásba

Lakásunkban a nappali az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük családunkkal. Karácsonykor pedig a vendégekkel is ebben a helyiségben tartózkodunk, ezért nem véletlen, hogy ennek a helyiségnek kell a legnagyobb pompában ragyognia. Remek ötleteink segítségével könnyen lenyűgözheted családtagjaidat, vendégeidet ezen a csodaszép ünnepen. A karácsonyi dekoráció főbb színei a zöld, a piros, a kék és sárga színű égők. Az égősorok nemcsak a karácsonyfa ékes kellékei lehetnek, hanem lakásod dekorációja is. Első lépésként el kell dönteni, hogy hagyományos, vagy elegáns díszítést szeretnénk vagy pedig modernebb, élettel telibb fényfüzéreket válasszunk. Ezeket a ledes füzéreket bátran lehet falra, lépcső korlátra, ajtófélfára, ágy háttámlára vagy akár egy kép köré is tekerni. Mindenhol kellemes hangulatot fog teremteni, kellemes fény világa által. Az előszobában, vagy a hálószobában ha található tükör, akkor bátran köré tekerheted. Nemcsak, hogy fokozza a hangulatot, hanem a tükör látványát is ki hangsúlyozza, ezért érdemes feldíszíteni velük.

royalplaza_feny

Az ünnepi fényeket lakásodba, akár kis pamut lámpákkal is megvalósíthatod. Ezek a kis lámpácskák kellemes hangulatú, szűrt fényt biztosítanak. Díszítheted vele a kandallót, a polcokon is nagyon esztétikus hatást kelt, akár a hálószobában az ágy fejtámlájára függesztve is remek hangulatot eredményez. A tükrön vagy ajtófélfán éppen olyan jól mutat, mint a sima ledes égősor. A romantika, a csendes összebújás alapkelléke is egyben ez a nyugtató fény, nemcsak a karácsonyi időszakban. Éppen ezért fontos, hogy a szobába meleg színű gömb lámpásokat válasszunk. A kellemes karácsonyi hangulat mellett, intim pillanatokra is nagyon kedvező hatással vannak ezek a kis lámpások. Egy nagyobb méretű vázában tárolva asztali dekorációként is szolgálhat az étkező asztalon, vagy a nappali dohányzóasztalán egyaránt.

Ünnepi fények a kertben

A díszvilágítás a karácsonyi dekoráció legfontosabb eleme, nem csak a lakásban hanem a kertben is egyaránt. Egy egyszerű színes fényfüzér a ház oldalán, vagy fára tekerve, vagy egy világítós téli figura remek ötlet kertünk dekorálására. Az aranyszínű, meleg fények megadják az alap ünnepi hangulatot, ám kék vagy piros égősorral tovább fokozhatjuk a hangulatot. A kellemes meleg színű arany égősort bele rakhatjuk egy nagy fekete üveg lámpásba, amit ha elhelyezünk a bejárati ajtó mellett, akkor nagyon szép hatást eredményezhetünk. Egy hideg színű, jégcsap alakú égősorral a ház oldalát gyönyörűen kivilágíthatjuk. Udvarunkon ha található fenyőfa, vagy fa akkor azokra a színes égősorokat bátran tekerjük rá, és kertünk ragyogó pompában fog tündökölni. A Ledes karácsonyi világítás egyre népszerűbb kellékek a kertben, nagyon energiatakarékosak, az izzók élettartama jelentősen hosszabb a hagyományos típusokhoz képest, további nagy előnye még, hogy nem tűzveszélyesek, így bátran világíthatnak éjjelente.

royalplaza_udvar

A karácsonyi kültéri lézeres világítás az elmúlt pár év, és természetesen az idei karácsony sztárja. Tulajdonképpen egy olyan projektor, ami különböző mintázatokat és színeket tud kivetíteni a ház falára. Szerencsére ezeknek a világításoknak olcsóbb a beszerzése, mintha az egész házrészt hagyományos izzóval díszítenénk. Nagyon kellemes hangulatú, esztétikus hatást eredményez.

Amennyiben szeretnéd lakásodat, kertedet fényfüzérekkel ragyogóvá varázsolni, akkor látogass el a royal-plaza.hu webshopjába és válaszd ki az idei karácsony legszebb kiegészítőit.

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem