Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Díszítsd fel velünk otthonodat az ünnepekre!

Közeledünk az év legszebb ünnepéhez, a Karácsonyhoz, mely a legmeghittebb, legboldogabb ünnep az évben, a kedvenc ünnepünk. Ilyenkor összegyűlik a család apraja nagyja, megajándékozzák egymást kedves ajándékkal, és vidám hangulatban együtt töltik ezeket a csodás napokat. Ám a Karácsony nem csak erről a 3 napról szól, az ünneplést megelőzi a lázas készülődés, mely éppen olyan fantasztikus élmény, mint maga az ünnep. Hetekkel, akár 1 hónappal előtte az emberek elkezdik megvásárolni a dekorációkat, karácsonyi ajándékokat, feldíszítik a házat együtt, sütnek, ajándékokat csomagolnak. 

royalplaza_karacsonyfa

Cikkünkben a Royal-Plaza websopjának segítségével szeretnénk nektek ötleteket adni a karácsonyi dekoráláshoz lakásodban. A légkör, a fények, az illatok mind-mind megteremtik a varázslatos karácsonyi hangulatot. Az ünnepi időszak a családokban már a karácsonyi lakásdekoráció elkészítésével elkezdődik. Ha szeretnéd családtagjaidat, vagy az érkező vendégeket meleg fogadtatással várni, akkor a fényfüzéreket rakd fel a bejárati ajtón található koszorúra, vagy az ablakpárkányra egyaránt.

royalplaza_fenyek

Ünnepi fények a lakásba

Lakásunkban a nappali az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük családunkkal. Karácsonykor pedig a vendégekkel is ebben a helyiségben tartózkodunk, ezért nem véletlen, hogy ennek a helyiségnek kell a legnagyobb pompában ragyognia. Remek ötleteink segítségével könnyen lenyűgözheted családtagjaidat, vendégeidet ezen a csodaszép ünnepen. A karácsonyi dekoráció főbb színei a zöld, a piros, a kék és sárga színű égők. Az égősorok nemcsak a karácsonyfa ékes kellékei lehetnek, hanem lakásod dekorációja is. Első lépésként el kell dönteni, hogy hagyományos, vagy elegáns díszítést szeretnénk vagy pedig modernebb, élettel telibb fényfüzéreket válasszunk. Ezeket a ledes füzéreket bátran lehet falra, lépcső korlátra, ajtófélfára, ágy háttámlára vagy akár egy kép köré is tekerni. Mindenhol kellemes hangulatot fog teremteni, kellemes fény világa által. Az előszobában, vagy a hálószobában ha található tükör, akkor bátran köré tekerheted. Nemcsak, hogy fokozza a hangulatot, hanem a tükör látványát is ki hangsúlyozza, ezért érdemes feldíszíteni velük.

royalplaza_feny

Az ünnepi fényeket lakásodba, akár kis pamut lámpákkal is megvalósíthatod. Ezek a kis lámpácskák kellemes hangulatú, szűrt fényt biztosítanak. Díszítheted vele a kandallót, a polcokon is nagyon esztétikus hatást kelt, akár a hálószobában az ágy fejtámlájára függesztve is remek hangulatot eredményez. A tükrön vagy ajtófélfán éppen olyan jól mutat, mint a sima ledes égősor. A romantika, a csendes összebújás alapkelléke is egyben ez a nyugtató fény, nemcsak a karácsonyi időszakban. Éppen ezért fontos, hogy a szobába meleg színű gömb lámpásokat válasszunk. A kellemes karácsonyi hangulat mellett, intim pillanatokra is nagyon kedvező hatással vannak ezek a kis lámpások. Egy nagyobb méretű vázában tárolva asztali dekorációként is szolgálhat az étkező asztalon, vagy a nappali dohányzóasztalán egyaránt.

Ünnepi fények a kertben

A díszvilágítás a karácsonyi dekoráció legfontosabb eleme, nem csak a lakásban hanem a kertben is egyaránt. Egy egyszerű színes fényfüzér a ház oldalán, vagy fára tekerve, vagy egy világítós téli figura remek ötlet kertünk dekorálására. Az aranyszínű, meleg fények megadják az alap ünnepi hangulatot, ám kék vagy piros égősorral tovább fokozhatjuk a hangulatot. A kellemes meleg színű arany égősort bele rakhatjuk egy nagy fekete üveg lámpásba, amit ha elhelyezünk a bejárati ajtó mellett, akkor nagyon szép hatást eredményezhetünk. Egy hideg színű, jégcsap alakú égősorral a ház oldalát gyönyörűen kivilágíthatjuk. Udvarunkon ha található fenyőfa, vagy fa akkor azokra a színes égősorokat bátran tekerjük rá, és kertünk ragyogó pompában fog tündökölni. A Ledes karácsonyi világítás egyre népszerűbb kellékek a kertben, nagyon energiatakarékosak, az izzók élettartama jelentősen hosszabb a hagyományos típusokhoz képest, további nagy előnye még, hogy nem tűzveszélyesek, így bátran világíthatnak éjjelente.

royalplaza_udvar

A karácsonyi kültéri lézeres világítás az elmúlt pár év, és természetesen az idei karácsony sztárja. Tulajdonképpen egy olyan projektor, ami különböző mintázatokat és színeket tud kivetíteni a ház falára. Szerencsére ezeknek a világításoknak olcsóbb a beszerzése, mintha az egész házrészt hagyományos izzóval díszítenénk. Nagyon kellemes hangulatú, esztétikus hatást eredményez.

Amennyiben szeretnéd lakásodat, kertedet fényfüzérekkel ragyogóvá varázsolni, akkor látogass el a royal-plaza.hu webshopjába és válaszd ki az idei karácsony legszebb kiegészítőit.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem