Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Cipők és kiegészítők a jó időre!

Megjött a szép napsütéses időszak, vágyódunk ki a szabadba. Ilyenkor szoktuk nagyító alá venni szekrényeinket is, hogy átlássuk mi az amit le kell cserélnünk, vagy éppen hiányzik a tárunkból.

Ha szereti követni a divatot, mindenképpen ajánlanám nézzen be partnercégünkhöz, a brandwebshop.hu boltjába, mert rengeteg cipő fazon közül válogathat. Itt márkás, minőségi termékeket vásárolhatunk, mint a Converse, Adidas, Nike, Devergo, Tamaris, Puma, Retro, s.Oliver,  Rider, Bugatti, és még sok más igazi világ márkát, kedvezményes áron. A cég több mint 40.000-es árukészlettel várja vásárlóit nap mint nap, már 25 éve.

Szolgáltatásaik:

- SZÉP kártyás fizetés bármely zsebből
- Bankkártyás fizetés
- Utánvét
- Házhoz szállítás vagy csomagpont
- Akár ingyenes szállítás és csere
- magyar nyelvű elérhető ügyfélszolgálat
- 100% csere és pénzvisszafizetési garancia
- 40,000 eredeti termék, garanciával

 A női lábbelikből, mint a szandál, papucs, vagy például a most divatba jött Sneaker típusú lábbeli, választékukból mindenki találhat magának megfelelőt.

Rengeteg kiegészítővel is készültek, legyen az divattáska, sapka, zokni és még sorolhatnánk. A férfiak papucsban, sportcipőben, baseball sapkában, övtáskában, karórában és más kiegészítőkben, szinte elvesznek a nézelődésben. És persze nagyon jó érzés, hogy gyermekeinkre is gondoltak, hiszen bőven válogathatunk edzőcipőkből, papucsokból számukra is. Divat lett a mozgás, sportolás, amire igazán felkészült a cég. A biciklizők, túrázók számára például kulacsot és hátizsákot is kínálnak. Mindannyian tudjuk, a sportoláshoz, kiránduláshoz szinte elengedhetetlen egy kényelmes lábbeli, hiszen néha hosszabb utat is megteszünk, lábainknak bírnia kell a strapát. Aki szeret focizni, teniszezni, egyéb mozgékony  sportot űzni, az biztosan tudja mire gondolok.

Nagyon sok színből, fazonból választhatnak férfiak, nők egyaránt. A szép idő meghozza a szabadban tartható összejöveteleket, ami lehet egy kerti party is. Ilyenkor lazán, de mégis csinosan szeretnénk felöltözni. Nagyon szép minőségi női szandálokat találunk a weboldalon, ízlésünket szinte felülmúlja a választék. Tehát ha szükségünk van valami új lábbelire, vagy egyéb kiegészítőkre, kattintsunk rá a brandwebshop cég oldalára, mert itt minden alkalomra találunk megoldást! Akár sportolunk, akár bulizunk, mindig megfontoltan, jól átgondoltan válasszunk lábunkra valót, hiszen a megfelelő választással egészségünket védhetjük. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem