Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Az egészséges szék ma már nem luxus

Az utóbbi 30 évben végignéztük az ülőmunka felemelkedését és tündöklését, a bukása pedig még messze van. Tömegek ülik át egész napjukat, nekünk pedig feltett szándékunk, hogy ehhez a legegészségesebb székeket hozzuk el neked.

De mitől lesz manapság egészséges egy szék? A magas árcédula és a gerincvédelmi képességek nem feltétlenül járnak együtt, ráadásul ma már minden szék “ergonomikusnak” van címkézve, holott nem az. A kulcs természetesen a gerinced védelme. Amelyik szék képes erre, az az igazán jó szék. 

 

Mitől egészséges manapság egy szék

De mit jelent ez a gyakorlatban?

A sokszor 10-12 órás irodai vagy home office műszak aránytalanul terheli a gerinctáji derékszakaszt (elősegítve a porckorongsérv létrejöttét), ezért annak tehermentesítése a legfontosabb. A legjobb módszer erre a dinamikus, aktív ülés.

 

A szinkron mechanikás székek úgy vannak kialakítva, hogy hintázás közben az ülőlap és a hátlap által bezárt szög változik, így adva lehetőséget derekadnak a mozgásra. Ez kiegészülhet a karfák, a deréktámasz, a fejtámla és az ülésmélység-állítás képességeivel, de a lényeg a mozgás. Ilyen székek az Emagra (emagra.hu) forgószékek is, amik nem csak egészségesek, de európai gyártmányok és 5 év garanciaidővel rendelkeznek.

 

A legjobb, amit a derekaddal tehetsz, természetesen az aktív ülés. Ezt az Országos Gerincgyógyászati Központ és a nemzetközi szakmai közösség is erősen ajánlja. Az aktív ülés székek, mint például a SpinaliS székek (spinalisules.hu) ülőlapja minden irányban mozog, így nem csak a medence szabad, gerinccel együtt történő mozgását engedi, de a törzsizomzatot is visszaerősíti. Ez az ülés új dimenziója.

 

Akármilyen széket is választasz, nagyon fontos, hogy teszteld azt. Erre nem csak a 40 napos pénzvisszafizetési garanciánk ad módot, de a vásárlás előtti, 1 hetes, kötelezettség- és költségmentes próbaszék-szolgáltatásunk is (irodabutik.hu/probaszek). 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem