Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Az 5 leghasznosabb szerszám otthonodban

 

A háztartás pont egy olyan dolog, amely néha gyors beavatkozást igényel, csakúgy, mint egy futball mérkőzés. Sokunkban felsejlik, mit gondoltunk akkor, amikor nagyon meg kellett volna valamit szerelnünk otthon, de sajnos nem volt háznál a megfelelő szerszám. Írásunkban próbáltuk összeszedni a „must have” kategóriába illő szerszámokat, amelyek nélkül sokkal körülményesebbek a hétköznapok.

 

Kalapács

 

 

Mind közül talán a leghatékonyabb és legsokoldalúbb az fejnehéz alkalmatosság. Bontás, helyre igazítás, képfelhelyezés… legyen bármilyen feladat, a kalapács azonnali segítség lehet szinte bármilyen szorult helyzetben.

Érdemes vele kapcsolatban megemlíteni, hogy jelenléte a háztartásokban az ősemberek idején is meghatározó volt, hiszen a pattintott kő után a kalapács volt az egyik első eszköz, amit létrehoztak elődeink.

 

Csavarhúzó

 

 

Torx, csillagfejű, hatlapfejű, hex, spanner, három ágú – mind-mind lehet előtagja annak a nyeles eszköznek, amellyel a legegyszerűbb gépeket, a csavarokat tudjuk működésre bírni. A fémipartól az autóiparon át a számítástechnikáig használják különböző fajtáit, de otthonunkban is szinte állandó társunk a különböző építő – szépítő munkálatokkor.

Célszerű csavarhúzóinkból jó fogású, nem koszolódó és minőségi példányokat gyűjteni, a precíz és tökéletes végeredmény érdekében.

 

Csavarkulcs

 

 

Ha egy kicsit kijjebb merészkedünk, hipp – hopp a garázsban, a kertben vagy a pincében találjuk magunkat. Főként itt teszi igazán hasznossá magát a csavarkulcs, amit a bicikliszerelésen és az autójavításon kívül épületgépészeti beavatkozásokkor szoktunk segítségül hívni.

Egy sok darabból álló, jó minőségű kulcskészlettel nem létezik lehetetlen, csak tehetetlen.

 

Fogó

 

 

Olyan firtatni a fogó gyakorlati hasznosságát, mintha a fogmosás szükségességét kérdőjeleznénk meg. Számos esetben lehet segítségünkre ez a szuper szerszám. Megszámlálhatatlan alkalommal húzta már ki emberek millióit ez a kezes szerkentyű, a leg elképesztőbb házi katasztrófák idején.

Jó erőkifejtése és multifunkcionális felhasználása miatt elengedhetetlen, hogy legalább egy legyen belőle otthoni szerszámos ládánkban.

 

Sniccer

 

 

Ugyan kinek ne lenne szüksége egy pengeéles és könnyen kezelhető, mégis biztonságos vágó eszközre? A sniccerek ezen tulajdonságaik mellett ráadásul nagyon hosszú ideig használhatóak, különösebb karbantartás elvégzése nélkül.

Természetesen a mai modern biztonsági szikékkel is érdemes vigyázni, hiszen könnyen komoly sérüléseket szenvedhetünk egy elméretezett vágási kísérlet folyamán, ám ettől függetlenül elengedhetetlen része otthonunkban tartott szerszámaink összességének.

 

Ezzel hát listánk végére értünk, az iromány olvasása után javasoljuk átnézni a szerszámosládát, hátha valamelyik „alapember hiányzik csapatunkból”!

 

Ha tetszett a cikk olvasd tovább az OP Storyt és fedezz fel még több érdekességet a nagyvilágból!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem