Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ajándéktippek a márkák szerelmeseinek, akár SZÉP kártyás fizetéssel

Már csak néhány hét van karácsonyig és az ünnepek közeledtével sokunk fejében valóságos vészvillogó kapcsol be: elindul a furfangos puhatolózás, kérdezősködés, hogy minek is örülne igazán a megajándékozandó személy. Ötlet híján még te is képes vagy vagyonokat költeni olyan feleslegességre, amik nem igazán érnek célt. Ha már ajándékozol, tedd okosan és átgondoltan. Voltaképpen stresszmentessé teheted a Karácsonyt!

A Brandwebshop segítségével most összegyűjtöttük neked azokat az ajándék tippeket, amelyek a márkák szerelmesinek szólnak. Ezeket a termékeket akár szép kártyás fizetéssel is megvásárolhatod. Viszont ha még nem tudod, miért érdemes márkás cuccot venni, abban is segítségedre lehetünk!

Ajándék tippek:

brandwebshop_smartwatch

Smart watch

Férfiak és nők számára is ideális karácsonyi ajándék lehet egy okosóra. Ma már igen nagy divatja van eme praktikus darabnak: hiszen android és IOS szoftver rendszerrel is kompatibilisek. A beépített szenzorának köszönhetően a készülék nagy pontossággal számolja a megtett lépéseket, majd az adatok alapján kalkulálja a felhasznált kalóriák számát. A készülék komplexen képet ad a véroxigén, a vérnyomás és a  pulzus mérés eredményéről.

Az óra monitorozza az alvásod tényleges mennyiségét/minőségét. Multisport funkciójának köszönhetően négy sportág (gyaloglás, futás, kerékpározás, hegymászás) speciális mozgásformáit veszi figyelembe, mellyel nyomon követheted az edzés hatékonyságát. Egyéb alkalmazások: köztük a kezdőképernyő változtatás, üzenetek kijelzése, magyar nyelvű menü stb. is megtalálható az órában.

brandwebshop_ajandekszett

Ajándékszettek

Hölgy kedvesed már régóta vágyik egy elegáns karórára és mindig nézegeti a ékszer kirakat választékát? Egy ajándékszettel hat legyet is üthetsz egy csapásra. Hiszen egy gyönyörű karóra mellé, fülbevaló, gyűrű és nyaklánc is jár. Ezzel a pazar szettel biztosan nagy sikered lesz nála. Viszont ha a párod férfi, és ráadásul még üzletember is, elegáns karóra, mandzsetta, toll és pénztárca szettel tuti nem lősz mellé és biztos, hogy tetszeni is fog neki.

Monamy

A nők számára a táska ugyanolyan fontos kiegészítő, mint a cipő. Abszolút nem baj, ha már millió és egy darab van belőle otthon, egy vadonatúj táskának egyik nő sem mond nemet, és biztos, hogy nem utasítja vissza, ha ajándékba kapja. Így ha ismered az ízlését, a monamy márka megkönnyíti a választást.

Miért válasszak márkás terméket, karácsonyra?

1. A márkák nyugalmat biztosítanak: Mindenki kényelmet, boldogságot és elégedettséget akar az életébe, és részben az általunk vásárolt termékeken keresztül meg is valósul. Hiszen a sokak által kedvelt márkák általában megbízhatóak, pozitív élményt nyújtanak.

2. A márkák időt takarítanak meg a döntéshozatalban: Tehát ha te például egy új Skechers sportcipőt keresel, vagy egy Tamaris csizmát, szinte azonnal ki is dob több ezer lehetőséget. A márka kiválasztása segít szűrni, amellyel megkönnyítheti az ideális termék megtalálását.

3. A márkák biztonságot nyújtanak: Emberek többsége köztük te is, természetednél fogva kerülöd a kockázatot és keresed a biztonságot. Képzeld el, hogy bemész egy plázába, egy ismeretlen Corsoba, és ki kell választanod egy ruha üzletet, valószínűleg a Devergo-ba  vagy a Retro ruhabolt térsz be előbb, mint egy „No name” üzletbe, mivelhogy az első kettőt már ismered és tudod, hogy mire számíthatsz. A márkák biztonságot nyújtanak neked és csökkentik a csalódás kockázatát.

4. A márkák hozzáadott értéket képviselnek: Általuk jobb minőséget, lehengerlő megjelenést kapsz, ami jó érzés tölt el . Vegyük csak a s.Oliver, a Benetton, a Bugatti, a Mayo Chix, a Batz és a Dorko cipő márkákat.

brandwebshop_marka

Ha kedvet kaptál a márkákhoz és szívesen barangolnál webáruházban, a Brandwebshop honlapja segítségedre lehet. A törzsvásárlói pontok a vásárlás után járnák, de törzsvásárlói kedvezményekben is részesülhetsz. Csak eredeti termékek, garanciával, akár ingyenes szállítás és csomagcsere futárral. Többféle fizetési mód közül tudsz választani többek közt lehetőség van OTP, MKB, K&H SZÉP kártyával való fizetésre. SZÉP kártya esetében bármelyik zsebéből fizethetsz!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem