Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ajándékozz stílust lakásavatóra!

Megérkezett a várva-várt hír a barátodtól, hogy végre beköltözött az új kéglibe, vagy a munkatársad épp most mesélte a munkába, hogy végre övé lett álmai háza és ideje felavatni az új lakást! Szuper, de mégis milyen ajándéknak örülne igazán kedves ismerősöd? Vajon mit mond az etikett az ajándékozásról, ha egy családtag, barát, vagy kolléga számára mi jöhet szóba, ha új otthonba költözik?  A Designmarket Webáruházzal most összegyűjtöttünk neked néhány stílusos lakásavató ajándék ötletet, amit bátran vihetsz ajándékba egy lakásavató bulira!

designmarket_doboz

Fontos tisztában lenned a megajándékozott személy(ek) ízlésével és az adott élethelyzetre szabott igényeivel. Elemi szempont, ha például egy nagy házból egy kisebb lakásba költözött, vagy ha kisebb otthonból nagyobb lakásba, esetleg házba költözött. Vihetsz neki dísztárgyakat vagy akár fürdőszobai szetteket, melyek jól használhatók az új otthonban. Egy nagyobb tárgy esetében előtte érdemes meggyőződni arról, hogy az ajándékozottnak valóban szüksége van-e az adott kiegészítőre, hiszen senki sem szeretne birkózni egy túl nagy festménnyel vagy egy dekoratív és praktikus puffal, ha nem tudja hova tenni a szobában. Az alábbi válogatásban olyan lakásba vagy családi házba szánt ajándék ötletek közül válogathatsz, amiket tartós, szép és kiváló minőségű design termékekből áll. Segítségükkel igazán egyedi, ugyanakkor hasznos ajándékkal lepheted meg szeretteidet vagy ismerőseidet.

Egy távoli rokon vagy munkatárs számára választhatsz a szokványos lakberendezési kiegészítők közül: az illatgyertyák vagy az ötletes fényképtartók tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. Amennyiben egy közeli barát, szeretett személy az ajándék fogadója, válassz neki egy praktikus lakberendezési kiegészítőt, vagy valami személyre szóló tárgyat, esetleg egy vicces darabot, amiről mindig eszébe jutsz.

designmarket_kep

Ha kreatív vagy épp vicces szeretnél lenni, hogy az emlékezetes ajándékkal okozz örömet az új lakás, új ház boldog tulajdonosainak.

Ötletes kávéfőző

Igen, jól látod. Azt tanácsoljuk, hogy lepd meg az újdonsült lakás tulajdonosait egy kávéfőzővel. Hidd el, nem unalmas ajándék. Nem hiszed? Amikor az ember új lakásba vagy házba költözik, gyakran rengeteg idejét vesz el a pakolás és csomagolás, ez idő tájt az esték és a reggelek mindig zsúfoltak. Ez főleg akkor igaz, ha az első saját otthonról van szó. Eleinte még bele kell szokni az új helyzetbe. Ha akad egy profi és könnyel kezelhető kávéfőző a lakásban, amivel percek alatt elkészül a folyékony arany, hogy az álmos, fáradt pillanatok feledésbe merüljenek. Azonnal a legkedveltebb eszköze lesz majd!

Vásárlási utalvány

Minden háztartásba az egyénnek elengedhetetlen kellékek kellenek, ha bizonytalan vagy és kevésbé ismered az illetőt. Netán zsúfolt heted volt és totálisan megfeledkeztél az ajándék beszerzéséről. Vagy pontosan tudod, hogy imád vásárolni és kedvencei az utalványok. Hasznos ajándék lehet és még vagyonokat se kell beleölnöd. A vásárlási utalvány megvásárlását követően elküldenek neked egy egyedi azonosító kódot, amelynek a Designmarket Webáruházban történő felhasználásával a kedvezményezett a beállított összeg értékében a vásárlásából jóváírásban részesül.  A kupon 2 éven belül használható fel, további korlátozások és megkötések nélkül, tehát egyéb kedvezményekkel is összevonhatja, nem névre szól, szabadon átruházhatja, hanem használja fel. Praktikus nem?

designmarket_haz

Fedezd fel bátran a lakás- és házavató ajándék ötleteket, és ne felejts el körülnézni a Designmarket Webáruház oldalán a további kategóriái között sem, hiszen rengeteg olyan lakberendezési termék közül válogathatsz, amikkel barátaidat vagy akár magadat is meglepheted! Semmiképp se maradj le a buliról, add le rendelésed két nappal korábban, hogy a lakásavató napján ne érkezz üres kézzel!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem