Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ajándékozd meg kedvenced is karácsonykor

A kutya napjainkban egyre több család életében van jelen, számít családtagnak. Karácsonyhoz közeledve, meghitt, hangulatos időszak vár ránk és természetesen az azt megelőző karácsonyi ajándékok megvétele. Ne feledjük, hogy kutyusunk is örömmel keresgél majd a fa alatt, amikor ajándékozzuk egymást. Így hát miért pont ő maradna ki az ajándékozásból?!

Cikkünkben a Kedvece.hu webshopjának segítségével gyűjtöttünk össze nektek olyan ajándék ötleteket, melynek kis kedvenceitek biztosan örülnének.

kedvence_jatek

Játékok

Mi is lehetne nagyobb, és értékesebb ajándék kutyánk, macskánk számára mint a közös játék? Ehhez nincs is másra szükség, mint időre és néhány új játékra. Ezért Karácsonyra bátran keressünk neki olyan játékokat, amikkel korábban még nem játszott. Az örök sláger játékuk a labda, a rágókötél, nagyobb kutyák esetében a frizbi, és a sípolós gumi állatok.

kedvence_jutalomfalat

Ínyencségek, jutalomfalatok

A Karácsony az ajándékok mellett a finom falatokról is szól. Mi emberek nagyon finom ételeket eszünk. Kis kedvencünk szintén megérdemli a különleges falatokat. Választhatunk nekik a szokásostól eltérő jutalomfalatokat, mint a kutya keksz, színes fogtisztító csontot, valamint különböző ízű snackeket. Ezeket ugyan úgy be rakhatjuk a karácsonyfa alá nekik, akár hozzá vásárolt adagolóban is.

kedvence_fekhely

Puha kiegészítők, fekhely

Ha eddig halogattuk egy új fekhely, párna vagy takaró beszerzését bundás barátunk részére, itt az alkalom, hogy megvásároljuk! A téli szürke, hideg időben kedvencünk is szívesen szunyókál a kellemes, meleg, puha kuckóban, különösen akkor ha a gazdi is otthon pihen. Egy kényelmes plüss fekhely által kellemes lesz a közérzete, nyugodt a pihenése. A nyugodt pihenésre, kellemes alvásra nem csak nekünk embereknek van szüksége, hanem kis állatainknak is, nemcsak kényelmet nyújtanak számukra, hanem védelmet is. Egy olyan biztos pontot, ahol biztonságban érezhetik magukat.

kedvence_ajandek

Ezekkel az ajándék ötletekkel egészen biztos, hogy örömet szerezhetsz kutyusodnak. Legyen az állatoknak is öröm ez a csodaszép ünnep. Több hasznos kiegészítőért látogass el a Kedvence.hu webshopjába, ahol széles választékban megtalálsz minden fontos kiegészítőt.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem